-->

Betonitapetti

Nov 26, 2012

Törmäsin Freshomessa surffaillessani aika ihanan idikseen, mitä on siellä täällä sisustuslehdissäkin välillä näkynyt, nimittäin betoni-tapettiin. Monet meistä voivat vain haaveilla upeasta tiili-tai betoniseinästä, ellei asunto satu sijaitsemaan jossakin vanhassa teollisuusrakennuksessa, joten mikäpä olisikaan parempi idea hankkia pieni pala industrial-tunnelmaa kotiinsa, kuin tapetoida seinänsä näyttämään betonilta?

Kuvat täältä!Pidän todella paljon tuosta betonitapetin tuomasta rosoisesta tunnelmasta tiloissa ja yhdistäisin tapettiin itse varmaankin joitain kirkkaita ja lämpimiä värejä, sekä ihania moderneja grafiikoita, mitä olkkarimme seinällä roikkuu.

Maalautimme olohuoneemme korkeimman seinän (4,5 metriä lattiasta kattoon) grafiitinharmaaksi ja halusimme pintaan vielä kuviointia, mikä toteutettiin muovipussitelaa käyttäen. Näin saimme seinäpinnasta ihanan elävännäköisen, eikä suuri ja korkea huone tunnu liian avaralta ja valkoiselta.

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

 1. Todella rouheita seiniä! En tiennytkään, että on myös tuollaista betonitapettia.. Kivalta kuulostaa myös teidän toteutus olkkarissa. xx

  ReplyDelete
 2. Mrs KS: No eikös olekin! :) Pitäisi varmaan joskus kuvata tuo olkkarin seinä tänne...

  ReplyDelete
 3. Voi kökkälöörä! Jos olisin tuollaisesta tiennyt, olisin jättänyt puun maalaamatta ja tapetoinut! ;)

  ReplyDelete
 4. RD: :D No voi pylly sit vaan... Ja hirveen homman teitte sen ihanan puun kanssa! No mutta sehän on kuitenkin ihan mieletön, eli no harm done; betonitapetit sit vaikka makkariin! ;)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)