-->

hämärän hyssyä

Nov 29, 2012

Fiilikset on vähän maassa yhden asian takia, mihin ei itse oikein voi vaikuttaa - ei onneksi mitään vakavaa tai kehenkään läheiseen liittyvää - joten olen huonosti nukutun yön jälkeen vaan fiilistellyt kynttilänvalossa joululauluja kuunnellen ja kohta ajattelin piipahtaa ulos raikkaaseen lumipyryyn. Katsomaan josko metsästä löytyisi lumen alta vielä kauniita oksia maljakkoon ja käpyjä askartelutarpeiksi.

Sen verran ahkeroin aamulla, että tein pikakorutilauksen kollegalle päivän varoitusajalla, hän oli vailla kaulakoru-ja korvissettiä erääseen työmenoon ja sainkin setin jo valmiiksi ja kuvattua. Oli mukava myös nähdä tuttu ihminen toimistolta ja kuulla heidänkin kuulumisiaan pitkästä aikaa.

Kuvasin olkkarin ikkunalaudalle majoittuneen amarylliksen, joka ei vielä ole avautunut. On se silti kaunis nupullaankin. Kuusen valot heijastuvat ikkunaan ja tuovat kuviin jännää tunnelmaa. Taustalla näkyy parveke, joka odottaa lasikuoressaan seuraavaa kevättä ja aurinkoa. Mulla on oikeastaan nyt just sellainen olo, mitä näistä kuvista välittyy - mitä nyt sitten kellekin.

Nyt menen toppaamaan itseni ja erikoispalloni ja suuntaan kulkuni ulos raikkaaseen talvi-ilmaan, se piristää aina!

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)