-->

joulun sävelin: DIY tuikkupurkit

Nov 27, 2012

Kirpparilta tarttui mukaan ihania vanhoja nuottivihkoja, jotka nappasin mukaani, vain silpoakseni ne askartelutarpeikseni. Nappasin kaapista pari vanhaa säilykelasipurkkia, leikkasin nuotit sopiviksi nauhoiksi ja liimasin ne askarteluliimalla purkkien kylkien ympäri kulkemaan. Vielä kapoinen satiininauha rusetille purkin yläreunan ympärille ja kas, kaksi kaunista tuikku-tai kynttiläpurkkia oli syntynyt!


Kaikkeen käsillä tekemiseen tuntuu tällä hetkellä tosiaan löytyvän ideoita ja energiaa enemmän kuin koskaan, joten nautin vielä näistä hetkistä, kun saan mennä täysin oman tahtini mukaan. Vauvan tullessa mennee hetki, ennen kuin pääsen taas puuhailemaan askartelu-ja koruhommien pariin...

2 comments:

  1. Nyt rupeat pian vääntämään omaa käsityöputiikkia, kun näyttää taito ja into riittävän. Vaikka joulumyyjäisiin jotain tuollaista söpöä. :)

    ReplyDelete
  2. RD: Hehe joo, toisessa kädessä rääkyvä vastasyntynyt ja toisessa askartelusakset, siinä vasta puotipuksu! :D Kunhan edes omaksi ilokseni saan räpeltää, niin pysyn tyytyväisenä! :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)