-->

kerro se kortilla!

Nov 14, 2012

Sunnuntaihanan oli tosiaan isänpäivä. Itse en nähnyt omaa isääni silloin, koska he palasivat mammani kanssa reissusta vasta myöhään sunnuntai-iltana. Virhe on tullut jo korjattua, kun kävin eilen iltasella moikkaamassa tulevia isovanhempia, jotka olivat häiritsevän ruskettuneita reissunsa jäljiltä - häiritsevän siksi, että oma syyskuussa Belekistä hankittu rusketukseni on enää muisto vain...

Olen aina tykännyt askarrella kortit juhlia varten itse ja niin tein tälläkin kertaa. Tein kaksi korttia, yhden omalle isilleni ja toisen appiukolle, mieheni kun ei yllättäen askartelusta niin innostu - ihme tyyppi!


Arvatenkin tuo vaaleasävyisempi kortti on mun isille ja tummanpuhuva appiukolle. Kuvien sävyerosta ei kannata välittää, noin käy kun kuvaa toisen kuvista aamulla ja toisen illlalla. Yhtenäisyys on aivan yliarvostettua.

Olen korttien väkertämisen myötä taas päässyt askartelun makuun ja ladoinkin eBayssa ostoskoriini taas jos jonkinlaista korttiaskartelutarviketta, enkä nyt malttaisi yhtään odottaa, että sälä saapuu tänne asti. Mopo saattoi hieman karata kädestä ostosten suhteen, mutta perustelin sitä sillä, että tästä lähtien teen kaikki kortit itse, joten säästämme (!) valmiskortteihin mahdollisesti muuten kuluvan rahan. Loogista, eikö? Saatoin myös piipahtaa eilen Hannan kanssa Kampin Tigerissa, josta mukaan saattoi tarttua vielä lisää askartelutarviketta... Noin, nyt olen tunnustanut kaiken, kylläpä kevensi oloa. Muita askarteluun hurahtaneita täällä näin joulun alla?

2 comments:

 1. Mulla on noi samat kirjainleimasimet!! Ja olen täysin
  Unohtanut!! Ihania kortteja oot tehny ;)
  Aloitin eilen illalla joulukorttitehtaan ;)

  ReplyDelete
 2. H: Joo, noi on just hyvät! :) Numeroita vielä kaipailisin, mutta noi leimasimet on ihan hitsin kalliita, varsinkin jossain Tiimarissa :(

  Mulla on joulukortit vasta ideana mielessä, tarttis varmaan hiipiä tarvikeostoksille :D

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)