-->

kolmas kerta toden sanoo?

Nov 9, 2012

Otsikkokin sen jo kertoo, kärsimätön ja helposti kyllästyvä nainen on taas päättänyt perustaa blogin. Oikein arvattu, kolmatta kertaa. Edelliseen tekeleeseen kyllästyin totaalisesti vuosi sitten ja hautasin sen syvälle blogien hautuumaalle ja olen siitä lähtien kirjoitellut satunnaisesti ainoastaan korublogini puolelle ja BESO Helsingin FB-sivuille jotain pientä, lähinnä koruihin liittyvää.

Nyt näin tuoreena mammalomalaisena kirjoitus-ja bloggauskärpänen puraisi taas (eihän kärpäset oikeasti pure...), joten ei auttanut kun laittaa taas blogi pystyyn. Blogin nimi kuvastaa mun tämän hetkistä oloa aika täydellisesti; sen lisäksi että löydettiin miehen kanssa keväällä unelmiemme koti ja muutettiin tänne heinäkuun lopulla, odottelemme esikoistamme syntyväksi tässä vajaan kuukauden sisään. Mun on yksinkertaisesti hirveän hyvä olla tällä hetkellä omissa nahoissani, olen tullut kotiin sekä fyysisesti, että henkisesti.

Syvällisen ja vähän kliseisinkin lätinän jälkeen kepeämpiin juttuihin! Jos tänne joku vanhan blogini puolelta vielä löytää, sama homma jatkunee täälläkin, eli juttua tiedossa niin sisustuksesta (uusi koti, jee!), kauneudesta, kosmetiikasta, meikeistä, ruoanlaitosta, second hand-hommista, odotuksesta ja varmasti myös sitten aikanaan vauva-arjestakin.


Tervetuloa!

2 comments:

  1. Jes! Sain ylipuhuttua. ;) Teretulemast takaisin! Syrän syrän syrän

    ReplyDelete
  2. RD: Hihi, niin sait. Arvaa monta tuntia oon tätä nyhertänyt täällä? :D Nyt pitäis varmaan hilpaista suihkuun ja laittautumaan, kun ihana mies vie mut tänään ylläritrefeille! :) Syrämiä myös sulle! <3

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)