-->

makuuhuone

Nov 23, 2012

Samalla kun näpsin kuvia pikkuisen kehdosta valmiilla lakanoillaan eilen, nappasin muutaman kuvan myös makuuhuoneestamme noin yleensäkin.Makkarimme ei ole järin suuri, mutta kuitenkin sen kokoinen että saamme beeben kehdon nyt ainakin sinne ähdettyä - saa sitten nähdä, että tuleeko pinnis aikanaan jonnekin muualle, vai laitammeko sen poikittain sängyn päätyyn.

Huoneen seinien väri on edellisten asukkaiden perua, emmekä halunneet lähteä sitä uusimaan, vaikkei tuo kermanvaalea ehkä olekaan ihan ominta meitä. Olen kuitenkin tällä hetkellä todella ihastunut sävyyn, etenkin muihin huoneen väreihin yhdistettynä.

Suuret kultaiset tyynyt ovat huoneen uusin asia, saimme ne ystävältä hänen luonaan kyläillessämme viime viikolla ja olen aivan ihastunut niihin. Keskimmäiset tyynynpäälliset ovat Ikeasta ja päällimmäiset kirpparilöytö viime kesältä.

Lattialle olemme vailla uutta mattoa, lähinnä tuohon arkun eteen, missä säilytämme päiväpeittoa ja tyynyjä, mutta emme oikein tiedä millaista mattoa edes etsimme... Sekin selkiytynee tässä ajan kanssa. Vaikka periaatteessa olen todella kärsimätön kaiken suhteen ja haluasin että jokainen huone olisi jo täysin valmis, en kuitenkaan halua hankkia kotiin mitään "ihan kivaa". Vähän sillä idealla että kyllä ne "meidän jutut" sitten jossain kohtaa löytävät tiensä tänne.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)