-->

no niitä kaisloja.

Nov 11, 2012

Joulukranssipostauksessa mainitsin löytäneeni ulkoota kranssitarpeiden lisäksi myös kauniita kaisloja ja olenkin nyt tässä ehtiessäni mallaillut niitä olkkarin nurkassamme nököttävään kauniiseen lasipulloon.

Pullon tarina on hauska: saimme sen tuparilahjaksi miehen ystävältä, joka oli alunperin luvannut sen eräälle lapsensa opettajalle käsittääkseni, mutta kun noutajaa ei pullolle alkanut kuulua, toi ystävä sen meille. Samainen ystävä oli nimittäin ollut muuttamassa meitä ja nähnyt minun kirppiksiltä hamstraamani muut lasipullot ja päätellyt tästä, että täältä meiltä tuo vaaleansininenkin yksilö saisi hyvän kodin. Tupareiden viime hetkillä paljastui myös, että pulloon oli eksynyt sen varastossa maatessa myös pieni kutsumaton vieras, jota kuolleeksi hiireksikin kutsutaan. Saimme siis tiukan kiellon olla käyttämättä pulloa juomatarkoitukseen, heh!


Itse pullo on aivan ihana ihan tuollaisenaankin, en vain mitenkään osaa päättää jätänkö nuo kaislat sen sisälle! Elämän suuria pohdintoja täällä päässä, siis...

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)