-->

päiväntasaajalla

Nov 13, 2012

Vietän suht paljon aikaa näperrellen milloin korujuttujen, milloin askartelun parissa ja olinkin äärimmäisen onnellinen, kun uudesta kodistamme liikeni minulle ihan oma huone näitä touhuja varten. Oli väliaikaiskämpässämmekin toki "oma" huone mulle, mutta se oli niin tukossa kaikesta muusta roinasta, ettei siellä oloni ehkä aina ollut kuitenkaan se luovin, heh.

Uuteen kotiin muuttaessamme sain siis järkätä oman pajani mieleni mukaan, tosin sovimme kyllä miehen kanssa seinien värit yhdessä sekä pajalleni, että hänen työhuoneeseensa, etteivät sävyt liikaa särähdä toisen silmään. Pajalleni valikoitui yhdelle seinälle Tikkurilan sisämaali sävyssä S309 Päiväntasaaja, joka tuo huoneeseen ihanaa valoa keskellä talvenkin pimeimpiä päiviä. 

Muille seinille jätimme edellisten asukkaiden maalivalinnan, eli kellertävän kermaisen, neutraalin vaalean sävyn, jottei tilasta tulisi liian levotonta. Kirkkaat värithän jakavat mielipiteitä aika rankastikin ja olemmekin jo saaneet kuulla etenkin vähän vanhemmilta vierailijoiltamme tilan tuovan heidän mieleensä muistoja 70-luvulta, mutta mikäpä siinä, kun itse viihdymme! Mies on tosin viime aikoina kuulemma alkanut itsekin kallistua tuon 70-luvun puoleen, mutta itse olen edelleen tosi tyytyväinen tuohon valitsemaamme oranssiin sävyyn. 

Mielessäni siintää kylläkin tuon verhon vaihto johonkin vähän eloisampaan väriin, kuten yönsiniseen, joka passaisi mainiosti pajan lämminsävyisen aidon maton kanssa ja raikastaisi tuota vähän tunkkaista värimaailmaa. Verhossa sinällään ei ole minusta mitään vikaa, se ei vaan värinsä puolesta ole paras mahdollinen tuohon tilaan. 

Otan toisella kertaa vähän tarkemmat kuvat pajasta, jotta huoneen koko ilme välittyy tännekin. Sitten kun se on siistimpi siis, krhm... Olen asetellut Ikean Ribba-tauluhyllylle yhden second hand-grafiikan lisäksi pari itse tekemääni ja kehystämääni tekstiä. Tuokoon tekstit "Dream on dreamer" ja "Chocolate solves everything" omalta osaltaan lisäpontta työskentelyyni!


Nuo kehystetyt tekstit ovat mielestäni loistoidea tuomaan pientä lisää taulujen ja valokuvien keskelle. Ne ovat käsittämättömän helppoja ja edullisia toteuttaa, et tarvitse muuta kuin hieman mielikuvitusta tekstin kanssa, jonkun kivan fontin ja printterin tulostamista varten. Sitten vaan teksti kauniisiin kehyksiin ja valitsemaasi tilaa piristämään.

2 comments:

  1. Ei ihme, jos viihdyt tuolla! Kaunis sävy. Tulee mieleen sahara. ;)

    ReplyDelete
  2. RD: No eiks ookin, mä muutenkin tykkäilen sellaisesta Marokko-henkisestä sisustuksesta ja siihenhän nuo kirkkaa värit ja runsaat kuosit menee kuin nenä päähän! :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)