-->

silkkityynyt indiskasta

Nov 30, 2012

Olkkarin sohvamme näyttää hukkuvan tyynyihin, mutta kun siihen asettuu vain kaksikin ihmistä leffaa katselemaan, päästään nopeasti siihen tilanteeseen että toisen kainalosta ollaan ryöväämässä sitä viimeistä tyynyä oman niskan taa. Mulla on luonnollisesti tähän nyt vielä hetken etuoikeus, ison masuni kanssa, hahaa!

Hankin syksyllä taas vähän uuden väristä tyynyä  - oranssia - sohvalle Indiskasta, mutta tilkkutäkkimäisesti kahdesta eri kankaasta tikattu päällisen pinta ei kestänyt edes parin kuukauden siistiä käyttöä, vaan alkoi purkautumaan kummastakin ostamastani tyynystä.


Reklamoin siis tyynyt oitis Indiskaan ja koska kuittia ei enää tallella ollut, sain valita jotain tyynyjen tilalle. Olin mielessäni jo miettinyt sohvalle sopivan jotain kultaista oranssin rinnalle. Löysin näet jollakin kirppisreissulla tässä nuo toiset oranssit tyynyt, joista rehellisesti sanottuna pidän hurjan paljon enemmän kuin niistä alkuperäisistä Indiskan tyynyistä. Joten nyt olen enemmän kuin tyytyväinen tilanteeseen; kuudella eurolla kirppiksellä ystävälliseltä rouvalta ostetut, muhkeat tyynyt sopivat tosi kauniisti näiden uusien kylmän kullansävyisten viereen.Silkki on materiaalina tietysti suhteellisen herkkä, mutta kun pinta on jo valmiiksi tuollainen röpelöinen, ei pieni käyttö niissä pitäisi ainakaan ihan heti näkyä. Ei voi olla kaikesta niin turhan tarkka, etenkin kun kohta tänne saapuu kasvava pieni ihminen vähän sekoittamaan pakkaa. 

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)