-->

unelmien kuusipuut

Nov 20, 2012

Silloin tietää tulleensa vanhaksi, kun selaa Martha Stewartin webbisivuja aivan onnessaan, etsien loistoidiksiä joulua varten. Nyt kotimammaksi pikkuhiljaa opetellessani olen pitkästä aikaa taas innostunut muustakin näpertelystä, kun vain koruilusta ja erilaiset craft-aiheiset jenkkiblogit ja saitit ovat mitä mainioimpia paikkoja ideoiden metsästämiseen.

Tällä kertaa surffailin inspiraatiota kuusen koristeluun etsien ja osuin sattumalta rouva Stewartin tontille. Sivu on täynnä mitä upeimpia ja kekseliäimpiä kodinlaittoidiksiä, reseptejä sekä askarteluohjeita, siis oikea jokaisen kotirouvan-ja äidin unelmasaitti, hihi!
Kaikki kuvat: marthastewart.com

Oikeastaan jokaisen noista kollaasien kuusista huolisin meillekin kotiin, mutta tänä vuonna erityisesti nuo kullan sävyillä koristellut iskivät näköhermooni, koska ajattelin kaivaa oman valkoisen muovikuusemme jo tällä viikolla varastosta olkkarin nurkkaamme nököttämään. Pakko olla ajoissa tänä vuonna, kun beeben aikataulusta ei voi etukäteen tietää ja haluan kaiken olevan joulunkin puolesta valmista sitten, kun hän päättää tänne saapua. ♥

Unelmoin jo tosin aidosta kuusesta, mutta sen hankkiminen jää kyllä ensi vuoteen, koska muovikuusi on helppo laittaa nyt jo valmiiksi, eikä se sitäpaitsi varise. Vastasyntyneen vanhemmilla lienee muutakin touhua, kun käkkiä rikkalapion kanssa kuusen juurella...

Millainen kuusi teille tulee, vai tuleeko ollenkaan?

5 comments:

 1. Niin paljon ihania kuusivaihtoehtoja :) Meillä on kanssa ensimmäinen joulu vauvan kanssa, ja olemme suunnitelleet tänä jouluna aidon kuusen hankkimista.

  Aito- tai tekokuusi, sen vartioimisessa taitaa kyllä olla työ, pikkuinen kun on oppinut liikkumaan.

  ReplyDelete
 2. Mrs KS: Aito kuusi on kyllä ihanin, se tuoksukin ja kaikki! No teillä riittää sitten pienen kanssa vartioitavaa, hihi. :)

  ReplyDelete
 3. Mä olen vasta hiukan ehtinyt miettiä tulevaa kuusta, mutta toki sellaisen haluan. Viimevuonna meillä oli hopeansävyinen kuusi, ja saattaa olla että hankin lisää hopeisia koristeita, ja kyllästn niillä kuusen tänäkin vuonna. Kollaasin kuusista ottaisin ihan minkä tahansa. Niiiin kauniita!

  ReplyDelete
 4. Ansku: Mulla on kanssa edellisinä jouluina ollut hopeisen sävyiset kuuset, mutta nyt kaipasin jotenkin vaihtelua. Kyllästyn niin helposti... :D

  ReplyDelete
 5. Mullakin kieltämättä samaa, kyllästyn aika helposti. Hääbudjetti + jolulahjat kuitenkin vievät suuren osan veronalautuksista joten ei muu auta. Ihastelen sitten sun kuusta. Kai otat kuvan tänne? :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)