-->

Tassels and pearls

Nov 14, 2012

Pajalla syntyi tässä eräänä aamuna uusi kaulakoru minulle itselleni. Tai oikeastaan tein erään muutama viikko sitten alunperin valmistuneen korun uudelleen kolmatta kertaa, koska kahdessa aiemmassa versiossa oli kummassakin jotain vikaa mielestäni. Tai ei ehkä varsinaista vikaa, vaan enemmänkin ne eivät olleet just täydellisiä mulle.

Ensimmäisessä versiossa noiden helmipallukoiden tilalla oli mukamas randomisti peräkkäin päätyneitä kristalleja, helmiä ja kiviä sekalaisessa järkässä helmihattujen ja muun sälän kera ja riipuksena vähän vähemmän tavaraa. Ei toiminut, riipus oli liian kevyt, eikä pitänyt raskasta korua nätisti kohdillaan kaulassani.

Toka versio valmistui yön pimeinä tunteina pajalla huhkiessani, miehen vedellessä viereisessä huoneessa tyytyväisenä sikeitä. Näin minä vietän nykyään yöni hormonihuuruissani, kun uni ei vaan tule. Yöllä se näytti vielä vaijeriin punottujen, ensimmäisen korun materiaaliensa kanssa varsin mainiolta tekeleeltä, kunnes vilkaisin sitä seuraavana aamuna herättyäni. Jaiks, miten raskaan näköinen se olikaan! Riipukseksi oli jo valikoitunut tuo kuvan lehti ja avain, mutta lehden yläpuolelle olin punonut korun sinisen ja liilan helmen, ja niistä se idea sitten sitten lähti tähän lopulliseen versioon.


Raskaus on lopullisesti pehmentänyt pääni, koska olen aivan ihastunut pastellisävyihin - jopa vaaleanliila toimii, ainakin tässä korussa. Ja sitten, saan tässä taas perua puheeni ja syödä sanani, koska vielä kesällä en voinut sietää patinoitunutta hopeansävyä, etenkään omissa koruissani. Nyt tuo patina on musta mitä mahtavin ja upein juttu, kuten korusta huomannee. Näin se mieli muuttuu. Muita inhokki-listaltani lempparijutuiksi muodostuneita asioita ovat maksimekot-ja hameet, ruskea ja harmaa väri vaatteissa/asusteissa ja ties kuinka moni muu asia. Ehkä sitä ei vaan koskaan kannnattaisi julistaa suureen ääneen vihaavansa mitään, koska takinkääntö jossain välissä on kuitenkin enemmän kuin todennäköistä.

3 comments:

  1. Koskaan ei saa sanoa ei koskaan. ;)
    Kaunis on!

    ReplyDelete
  2. Ragdoll: Hehe, sanos muuta! ;) Ja kiitos :)

    Jenni: Kiitos kovasti :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)