-->

cutrin premium oil vs. paul mitchell skinny serum

Dec 12, 2012

Olen jo varsin pitkään lotrannut latvaan aina pesun jälkeen - ja välillä ihan muutenkin - jotain silkkitippaa tai öljyä ja kokeilussa onkin ollut jos jonkilaista tuotetta. Kokeiltu on ihan luonnonöljyistä tietysti oliivi-, rypsi-ja kookosöljyt ja sain melkein käytettyä loppuun yhden putilon Tigin Rockaholic Rockout Shine Blasteria (miksi helkkarissa näiden tuotteiden nimet pitää olla kilometrin pituisia?!).

Olen huono käyttämään yhtä tuotetta pitkään ja tuon Tiginkin taisin kuitenkin nakata tyttökaverille eteenpäin jossain kohtaa, koska himo hankkia tuo Paul Mitchellin Super Skinny Serum muodostui liian suureksi. Kyseistä tippaa laitettiin hiuksiini aina kampaajallani ja olin ihan myyty sen herkkutuoksulle ja sille tunteelle, minkä se jätti hiuksiin. Kuten kuvasta huomaa, on pullossa jäljellä tavaraa vielä varmaan reilun vuoden tarpeisiin - tuote on nimittäin todella riittoisaa, mutta arvatkaapa mitä? Minäpä menin ja lankesin jo uuteen litkuun, koska Saara Sarvas hehkutti tätä Cutrinin öljyä täällä niin vakuuttavasti.Olen jo parisen vuotta toiminut kaiken kosmetiikan kanssa niin, etten osta hirveitä määriä kaikenlaista enää varastoon, vaan pyrin aina siihen, että yhtä tuotetta (shampoo, hoitsika, tehohoito, kropparasva etc.) on kerrallaan käytössäni ainoastaan yksi kappale ja ostan uutta aina vasta edellisen loppuessa. No se ei nyt ihan toteutunut näiden latvahoitojen kohdalla, mutta nyt ei siis auta kuin käytellä näitä rinnakkain.

Hetken tuota Cutrinin öljyä nyt testailleena olen todennut sen omalle hennolle latvalleni (kasvatan hiuksiani) ihan hyväksi siloittajaksi, mutta sitä pitää hölvätä latvaan huomattavasti suurempi määrä, kuin tuota Skinny Serumia. Sitä riittää omaan latvaani yksi pumppaus joka pesun jälkeen, mutta toisaalta tuotteen sisältämä silikoni tekee siitä jollakin tapaa riittoisampaa levittyvyydeltään, mielestäni. 

Tuoksujen perusteella selvä voittaja on Super Skinny Serum, joka tuoksuu superherkullisen hedelmäiselle, kun taas tuo Cutrin Premium Oil Tretment for Fine and Normal hair tuoksuu kädelle liruttaessa pappojen pyhäpartavedeltä, mutta tuoksu ei onneksi jää kovinkaan vahvana hiuksiin. 

Koska tuo Cutrinin öljy ei käsittääkseni sisällä silikoneja lainkaan, on sen hiuksiin jättämä tuntu jotenkin pehmeämpi ja aidosti silottavampi kuin Super Skinny Serumin, joten tuotteet ovat onnekseni sen verran erilaiset omalle hiukselleni, että enköhän saa ne käytettyä loppuun asti rinnakkainkin!

2 comments:

 1. Tämä on nyt ehkä ääettömän julmaa alkaa suosittelemaan uutta tuotetta, mutta maroccon oil. Pelasti oman tukkani ja pitää tämän kiiltävänä nykyisin. Se on kaiken sen hehkutuksensa arvoinen kyllä ;)

  Arvaapa vaan houkuttaako nyt kokeilla noita kahta :D

  ReplyDelete
 2. Dahlia: Ei haittaa, aina voi suositella uutta! :D ja tuo Maroccanoil ei sen takia mulla pääse kokeiluun, että sen INCI:n kaksi suurinta ainesosaa on kaksi eri silikonia, eli sen saman asian ajaa mulla jo tuo Skinny serum, jossa on reilusti silkkaria siloittamaan hiuksen pintaa.

  Etenkin dimethicone-silikoni on hiuksiin voimakkaasti kerrostuvaa, joten luotan tuon Cutrinin öljyn olevan siksi parempaa kamaa omaan töhtööni. :) Hinta on myös Maroccanoililla niin kova, että tuo Cutrinin litku vie siinäkin suhteessa mun tapauksessa voiton näistä kahdesta.

  Mutta nämä ovat taas niin tyyppikohtaisia juttuja - yhdelle sopii yksi litku ja toiselle toinen... :D

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)