-->

Kuusenkoristeet nahasta

Dec 3, 2012

Otsikko valehtelee sen verran, että minä ripustin nämä nahasta tekemäni koristeet kuusen sijaan maljakkossa seisoville oksille riippumaan. Olin ensin suunnitellut tekeväni oksille roikkumaan washi-teipistä jotain hauskaa, mutta sitten tajusin vihdoin ottaa käyttööni nahkavarastoni - aika mielenkiintoisen kuuloinen käsite, heh!

Rakas pikkuveikkani tietää näpertelyvimmani ja toi minulle vajaa vuosi sitten ystävällisesti työpaikaltaan suuret määrät mustaa nahkaa, mikä olisi muuten lentänyt heiltä roskiin. Nahat ovat maanneet kaapissani siitä asti ja vasta nyt pääsin itse suunnitteluvaiheesta varsinaiseen tekemiseen niiden kanssa. Tämä postaus onkin itseasiassa ensimmäinen kolmesta, missä olen värkännyt mustasta nahasta jotain kivaa meille kotiin! Koruja on myös suunnitteilla näistä nahoista, mutta saapa nähdä milloin ennätän niiden pariin.
Tein oksille kahdenlaisia koristeita, ympyröitä pikku ruseteilla ja pikku rusetteja. Koristeista tuli mielestäni tosi kivat, oksapuska piristyi ihan silmissä! Hauska oli muuten huomata nuo pajunkissat tuolla puskassa, miten ihmeessä niitä voi olla tähän aikaan vuodesta? Itse olen aina yhdistänyt ne kiinteästi pääsiäiseen...

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

2 comments:

Kiitos kommentistasi! :)