-->

geelikynsivinkki kädentaitoisille!

Dec 14, 2012

Mieheni sanoin: "Mitäpä Lidlistä ei löytyisi"! Tietäen viehätykseni kynsihärpäkkeisiin ja sen, että teen geelikynsiä itse, vinkkasi hän minulle Lidlin sivuilta löytyneestä uutuudesta, eli todella hyvin varustellusta geelikynsipaketista UV-uuneineen.

Kuva täältä!
Tuotekuvaus on seuraavanlainen:

♥ vahvistaa luonnonkynsiä tai muotoilee rakennekynsiä
♥ mukana paljon lisätarvikkeita (mm. viiloja ja 200 erikokoista kynsitippiä)
♥ UV-laite kovettaa geelin nopeasti ja tasaisesti
♥ sivulla päälle-/pois-vipukytkin, merkkivalo ja käynnistyspainike
♥ 3 ajastinpainiketta, joissa jokaisessa merkkivalo näyttää automaattisammutuksen 90, 150 tai 240 sekunnin jälkeen
♥ 3 vuoden takuu

Olen ostanut aikanaan oman "aloittelupakettini" geelikynsille huuto.netistä uutena ja muistaakseni sekin oli saksalaista tekoa. Olen käyttänyt omaa UV-uuniani jo varmasti reilut parisen vuotta samoilla lampuilla ja olenkin ollut siihen todella tyytyväinen. Kuvan perusteella myös Lidlin paketti sisältää kaiken, mitä aloittelija voi geelikynsien tekoon tarvita, eli mukana näyttäisi olevan parin geelin lisäksi myös cleaner, primer sekä liimat tipeille. Buffer-viilan lisäksi mukana on muutama viila varmaankin eri karheuksilla, geelipinnan ja oman kynnen pinnan hiomiseen.

Tässäpä siis loistopaketti sinulle, joka olet halunnut kokeilla geelikynsien tekoa kotosalla! Tuo kolmen vuoden takuu saa varmasti skeptikotkin liikkeelle, itsekin kävisin setin hakemassa kotiin, jos en kaikkia näitä tarpeita jo omistaisi. Ja voi vitsit kun alkoi taas himottaa laittaa vähän pidemmät geelit itsellenikin, mutta otin omani pois tuossa parisen kuukautta sitten taas vaihteeksi ja katsonkin nyt, että miten arki vauvin kanssa sujuu ja onko fiksumpaa pitää kynnet vaan omina ja lyhyinä vai tulisivatko vaikka lyhyet geelikynnet kysymykseen...

Nyt omien kynsien taas vahvistuttua rakenteiden jäljiltä olen innostunut niitä taas lakkailemaan, joten huomenna lisää uusimmasta kynsilakkaostoksestani kynsillä.

P.S. Te kaikki mammat, kertokaapas kokemuksianne asiasta rakennekynnet versus omat kynnet pienen vauvan kanssa, kuulisin mielelläni mielipiteitänne tästä!

6 comments:

 1. Itse sain viime jouluna mieheltä lahjaksi RIO:n rakennekynsipakkauksen. Tykkään ihan kympillä! Niin helppoa kun voi itse huoltaa silloin kun ehtii ja jaksaa. ja ei ongelmia vaikka on pieni vauva. <3

  ReplyDelete
 2. naana: Mä oon kanssa itse tykkäillyt tehdä kynsiä ja huoltaa sitten niitä. Kyllästyn niihin aina muutamassa kuukaudessa ja palaan takaisin omiin ja sit taas hetken päästä pitää laittaa uudet geelit... :D

  Kiitos vinkistä beeben kanssa! :)

  ReplyDelete
 3. Minä sain ko.pakkauksen joululahjaksi (no siis joo itselleni sen ostin kun mies ei ois kuitenkaan tajunnut). Aloitteleva geelikynsien tekijä siis olen vasta ja aikomuksena oisikin nyt itselle tehdä omiin kynsiin geelaus ennen uutta vuotta, tippejä en laita kun omissa kynsissä löytyy tuota pituutta. Sitten ajattelin muutamalle kaverille treenata kynsien tekoa tipeillä.

  ReplyDelete
 4. Lisbeth: Eikun siis treenaamaan, netti onkin onneksi pullollaan hyviä tutorialeja aloittelijoille, esim. youtubesta löytää vaikka mitä hyviä vinkkejä kynsien tekoon! :)

  ReplyDelete
 5. Sain tuon joululahjaksi mutta hukkadin ohjeen. Löysin jonkun netistä ja aattelin nyt sillä ohjeella kokeilla. Mutta voiko niihin neutraaleihin tippeihin niin laittaa kynsitarrat tai lakkaa ennen uuniin laittoa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse en välttämättä laittaisi mitään siihen geelin alle uuniin, jos sulla ei ole valkoista geeliä tai uv-geelilakkaa. Kun ei tiedä, miten tuollainen perussetin geeli sitten käyttäytyisi niiden tarrojen tai lakan päällä... Jos tahdot ranskalaisen manikyyrin tehdä, niin suosittelen lakkaamaan sen valmiiden geelikynsien päälle, kynsilakka pysyy nimittäin todella hyvin geelikynsien päällä, etenkin kun laitat vielä päälilakan siihen. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)