-->

kurkistus pajalleni

Dec 4, 2012

Samalla kun kuvasin eilen nuo edellisen postauksen nahasta tekemäni risukoristeet, nappasin muutaman kuvan pajaltani, valon ollessa vielä riittävä. Järkkäilimme miehen kanssa alakertaamme hieman uudelleen viime viikolla ja siinä samalla tuo Ikean pitkä Expedit-hylly muutti aulatilasta pajalleni.


Sain Expeditin muuton myötä kaivattua laskutilaa pajalle ja tason päälle päätyikin heti jos mitä roinaa. Inspistaulut ovat olleet tuossa tason yläpuolella jo jonkin aikaa ja täyttelen niitä aina sitä mukaa, kun jotain mielenkiintoista sattuu tielleni.

Tajusin myös juuri, että lähes kaikki tasolla olevaat esineet olen hankkinut kirppiksiltä; ainoastaan tuo suurempi Toikan lintu on lahja mummiltani - kynttilätkin ovat Tiimarin alesta hankitut. Vanhat rasiat ja radion nappasin mukaan viime kierrokseltani ja liitutaulu on löytö viime kesältä ja se muuttui salonkikelpoiseksivalkoisella maalikerroksella.Nukke on nimeltään Jane ja se on löytänyt tiensä aikanaan luokseni vanhan duunipaikkani (erään vaatekaupan) roskalavan vierestä, kun myymälä hankkiutui eroon ylimääräisestä roinasta. Janen kaulassa roikkuu omaa korutuotantoa. Tässäpä siis taas pikku palanen siitä huoneesta, missä minä toteutan näpertelyintoani!

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)