-->

Nahkaa, nahkaa ja nahkaa...

Dec 7, 2012

Nahka tuntuu olevan tämän viikon teema kaikessa, mitä teen. Viime viikonloppuna iski tarve saada jotain nahkaista ranteeseen ja tuotapikaa kyhäsinkin kokoon kuvien nahkarannekkeen. Ranneke nousi heti yhdeksi omista lempparikoruistani sen helpon yhdistettävyyden takia. Se on samalla kertaa sekä rento, että tyylikäs.
Laattaan taoin vähän mielikuvituksettomasti vain "beso", mutta rannekkeen reunaan tuli taottua se kuu, missä vauvamme syntyy. Korussa on siis viisimillistä nahkaa kahdessa rivissä, eikä sentin levyistä, mitä olen käyttänyt enemmän.


Lukoksi valitsin magneetin sijaan tuollaisen nipsun, jonka väliin tuli ihan tuikitavallinen papukaijalukko. Se sopi mielestäni jotenkin paremmin korun henkeen. Tässä siis uusinta pajalta. P.S. Koska olen tiistaista asti ajastanut postauksen per päivä, niin onkohan vauvamme jo syntynyt näin perjantaina 7.12.? Hihii...


2 comments:

 1. Aivan täydellinen koru! Olenkin yhden rusettisikorun tilannut sinulta keväällä ja pidän siitä kovasti!:) Nyt et taida tilauksia ottaa enää vastaan? Muutoin olisin ostanut itselleni joululahjaksi!

  Kiitos mukavasta blogista ja onnellista joulun ja ennenkaikkea vauvan odotusta!:)

  Tea

  ReplyDelete
 2. Tea: Voi kiitos! :) Ja ihana kuulla, että omasikin on mieleinen. Tilauksia en tosiaan enää uskalla ottaa vastaan, kun mennään vauvan kanssa jo "yliajalla", mutta FB:n puolella ilmoittelen heti, kun niitä taas otan ensi vuoden puolella!

  Kiitos kauniista sanoistasi ja sinulle myös ihanan tunnelmallista loppuvuotta! :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)