-->

onnittelukortti pikkuneidille

Dec 13, 2012

Tällainen kortti syntyi rakkaan kummityttöni kaksivuotissynttäreitä varten. Väreiksi valikoitui ehkä vähän tylsän tyttömäisesti punaisen ja pinkin sävyjä, mutta miksei sitä toisaalta tytölle voisi tyttömäistä korttia viedä?


Olen ihan noiden herkullisten muovikoristeiden lumoissa, mitä tuli tässä taannoin tilailtua eBaysta aikamoiset määrät - ne eivät kaikki ole edes vielä tulleetkaan. Myös kaikki leimasinjutut kiinnostavat tällä hetkellä ihan hirveästi, pitäisi vaan löytää jostain joku hyvä kauppa, missä ne eivät maksaisi niin järkyttävän paljon!

Jos jossakin välissä aikaa tuntuu olevan liikaa, olin ajatellut tehdä erilaisia kortteja ihan varastoon asti, mutta saapa nähdä toteutuuko tämä suunnitelma ihan tässä lähiaikoina...

2 comments:

  1. Suloinen kortti! Saat vinkkaa
    Mistä tilasit noita ihania koristeita!

    ReplyDelete
  2. H: Kiitti, tykkään itse kanssa hulluna noista muovikoristeista! Nyt klikkailet itses eBay:n ihmeelliseen maailmaan vaan tutkimusretkelle. Ebay.com kannattaa klikata, koska sieltä saat kaikki hakutulokset Kiinasta, jossa noita krääsäjuttuja tehdään. :) Siis versus se Suomen oma ebay, josta ei mun mielestä saa niin paljon hakutuloksia, kuin tosta jenkkisaitista.

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)