-->

vanhassa kodissa

Dec 18, 2012

Mieheni pakotti minut ottamaan varmuuskopsuja kohta neljävuotiaalta koneelta ulkoiselle muistille ja päädyin siinä lomassa selailemaan ulkomuistilla olevia vanhoja kuvia. Erityisen mukava oli taas pitkästä aikaa kurkkia vanhan kotini - ensimmäisen oman kotini - kuvia, joita en hetkeen ollutkaan nähnyt.

Kokosin pariin kollaasiin hieman tunnelmia kaupunkikaksiostani, jossa kerkesimme myös miehen kanssa asustella yhdessä vuoden verran.Vanhassa kodissamme oli minun ajoiltani vielä enemmän väriä - seinillä siis - kuin nykyisessämme, eteisen yksi seinä oli violetti, olohuoneessa taas oli kirkkaan välimerensininen seinä ja keittiössä oli aikanaan mustavalkoisuutta piristämässä kirkkaanpunainen pöytäryhmä, joka tosin lähti meiltä eteenpäin, miehen muutettua luokseni.

Muuten värimaailma oli vielä rauhallisempi, kuin nykyisessä kodissamme, paljon mustaa ja valkoista, pienin väripiristein siellä täällä. Seitsenkymmentäluvun lopun kaksiossa oli myös aivan mahtava huonejako ja neliöt oli hyödynnetty todella fiksusti; minulla oli jopa reilunkokoinen vaatehuonekin käytössäni! Ylemmässä kuvassa en muuten ole mieheni, vaan maailman ihanimman pikkuveikkani kanssa, mökillämme muutama kesä takaperin. Ai että, näyttää nuo parvekekuvatkin vihreine koivuineen aika houkuttelevilta tämän lumimäärän keskellä... Enää puoli vuotta juhannukseen, eiks niin?!

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)