-->

Vauvantuoksuista joulua

Dec 22, 2012

Heisan kaikki! Tulin ihan nopsasti vaan kertomaan, että ihanista ihanin pikku tonttutyttömme syntyi meille ihan hiljattain lumisena ja kylmänä aamupäivänä ja mullisti elämämme. Sanattomina ilosta ja onnesta vetäydymme nyt joulunviettoon perheidemme pariin ja nautimme näistä ainutlaatuisista ja ikimuistoisista prinsessamme ensipäivistä.


Ihanaa ja rauhallista joulua myös teille siellä ruudun toisella puolen!

9 comments:

 1. Onnea vielä ihana tätäkin kautta koko perheelle <3 nauttikaa pienestä tuhisijasta! Ihana joululahja :)

  ReplyDelete
 2. Onneaonneaonneaonnea ihan hurjan paljon!!! Paras joululahja <3

  ReplyDelete
 3. Hanna ja Ansku: Kiitos ihanat onnitteluista ja kaunista joulua teille! :) <3

  ReplyDelete
 4. Voiettä, onnitteluja sylin täydeltä! Kävin katsomassa mitä edelliseen blogiisi kuului, mutta olitkin muuttanut ja saanut syliisi ihanimman käärön. Onnea! Käyn joskus taas katselemassa kuulumisiasi, sisustusjuttuja ja ruokajuttuja odotellessa.. mutta blogiin ehdit vielä, nyt käärö, sä ja mies saakoot sun jakamattoman huomion! :)

  ReplyDelete
 5. masumurunen: Kiitos kovasti onnitteluista! Blogissa on nyt vielä hiljaista, keskitytään täällä vain niihin tärkeimpiin juttuihin, eli beebeen ja arjen rytmiin totutteluun. Kiva, kun jaksat seurailla silti, palaamisiin piakkoin ja ihanaa odotusta sinulle! :)

  ReplyDelete
 6. Paljon onnea koko perheelle!:) Paras lahja, minkä ihminen voi saada!:) Meidän pieni prinsessamme täytti äsken jo 1,2v, niin se aika mennee.

  ReplyDelete
 7. minttu: Kiitos kovasti, ollaan kyllä tästä lahjasta ihan äärimmäisen kiitollisia! :) <3 Ja tosiaan, aika todella juoksee, nti syntyi juuri, mutta hups, onkin jo pian kolmeviikkoinen...

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)