-->

alealeale

Jan 13, 2013

Kävin torstaisen neuvolakäynnin jälkeen Sellossa väkipakolla, koska aloin olla suhteellisen epätoivoinen ilman yksiäkään käypiä imetysliivejä. Piipahdus Lindexille tuotti tulosta ja vaikka olinkin todennut jo H&M:n halpisliivit aivan susiksi, toimivat Lindexiltä ostamani kaarituettomat pitsiliivit minulla mainiosti näin muutaman päivän kokemuksella.


Pistäydyin myös KappAhlissa, mistä mukaan tarttui kuvan napitettava trikoopaita ja tuo ihana hopeinen neuletakki, mitä olin katsellut jo täysihintaisenakin aiemmin. Olen kauhukseni huomannut, että vaatekaappini on täysin yhteensopimaton imetyksen kanssa ja tarkoituksenani on vielä ratsata loppualet imetysystävällisten yläosien toivossa, koska en viitsi julkisille paikoille lähteä aina hupparissakaan.

Neuletakissa on ihanan rennot taskut kummallakin puolella helmaa. Saas nähdä miten nuo hopeahiput pysyvät mukana pesuissa... Myyjä kehoitti pesemään vaatteen nurinpäin ja pesupussissa. 

Trikoopaidan hihoista löytyi vaatteen juju: ihanat pitsit, joiden takia paitaan ihastuinkin. Simppeli tvisti arkisessa puserossa tekee siitä heti mielenkiintoisemman. 
Miten te mammat siellä ruudun takana olette ratkaisseet tämän imetysvaateongelman? Mun lyhyen kokemuksen mukaan kaikissa paidoissa/mekoissa/tunikoissa tulisi tästä lähin olla joku avaussysteemi edessä, mistä vaatteen saa tarvittaessa nopsaan riipaistua levälleen ja baarin auki, pienen hälyttäessä ruokahätää. Kaikki vinkit fiksuista ja toimivista imetysvaatekomboista otetaan todella kiitollisena vastaan!

2 comments:

  1. Mulla on aina matkassa jättihuivi, sen alle on hyvä piiloutua ja päälle voi silloin laittaa muutakin kuin noita avaussysteemin omaavia juttuja :) (mulla aina väljiä neuleita yms,jotka on helppo nostaa ylös.alla imetystoppi niin ei tartte masua esitellä :)

    ReplyDelete
  2. pauliina: Huivi onkin varmaan hyvä olla aina matkassa, saa beeben sen alle piiloon ja ennen kaikkea tissin, mä en yhtään tykkäis missän julkisilla paikoilla vilautella daisareitani! ;)

    Ja noita imetystoppeja oon kanssa miettinyt, pitääkin mennä katsomaan sellaista pikimmiten. :) Kiitti vinkeistä!

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)