-->

And that's who I am

Jan 6, 2013

Huomasin blogeissa pyöriessäni hauskan haasteen ja nappasin sen itselleni. Ideana oli koota haluamansa määrä itseäsi kuvaavia siteerauksia ...and that's who I am-sivustolta ja tehdä niistä kollaasi. Tässä siis minä pähkinänkuoressa!Mun mielestä tämä haaste on tosi hauska ja mielenkiintoinen tehdä, tee sinäkin ihmeessä omasi ja tule vinkkaamaan kommenttiboksiin postauksestasi, jotta tiedän käydä lukemassa versiosi.

Ja hei, ihanaa kun teitä lukijoita on taas tullut muutama lisää Blogilistan ja Bloglovinin kautta, tulen niin iloiseksi siitä, että viihdytte täällä, vaikkei blogin päivitystahti tällä hetkellä pikkuisen takia päätä huimaakaan. Mulla on kaikenlaisia postausidiksiä mielessä ja muistiin kirjoitettuna ja päivärytmimme pikku hiljaa selkiintyessä alan varmasti toteuttaa niitä tänne blogiin.

Arki pikkuisen kanssa on ollut älyttömän antoisaa, mielenkiintoista, rankkaa ja välillä ahdistavaakin kaiken uuden edessä, mutta niinhän sen kuuluukin olla. Olen äärimmäisen kiitollinen kaikesta siitä avusta, minkä isovanhemmat ovat perheellemme tarjonneet neidin ensimmäisten viikkojen aikana, se on ollut aivan korvaamatonta! Nyt olen ikäväkseni vielä itse flunssan kourissa, mutta eiköhän sekin tästä hoidu ajallaan, tärkeintä kuitenkin on että pieni on kunnossa.

Olemme kuitenkin jo päässeet pakkasten hellitettyä vaunuilemaan yhdessä ja ystäviäkin on käynyt neidin suloisuutta ihastelemassa, mun flunssa tosin rajoittaa tätäkin toimintaa vähän just nyt. Kärsivällisyys on siis hetken sana; kohta olen jo itsekin terve ja pääsemme neidin kanssa tutkailemaan maailmaa vähän laajemmalti, kuin vaan kotikulmilla.

Ihanaa sunnuntain jatkoa teille kaikille, me suunnataan kohta anoppilaan syömään - valmiiseen pöytään on aina yhtä luksusta mennä!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)