-->

Baby's first photo shoot - vauvakuvaus à la Kirsi Hiekkarinne

Jan 19, 2013

Tämä lauantai oli erilainen ja jännä pienelle neidillemme; ihana Kirsi tuli aamupäivällä kotiimme kuvaamaan pikkuruisen vauvakuvia. Kirsi saapui hyvin varustautuneena, repusta löytyi kameran ja linssien lisäksi vaikka minkälaista nättiä harsoa ja vilttiä. Ideoimme kuvia ja neidin asentoja hieman ennen varsinaiseen puuhaan ryhtymistä, jonka jälkeen nappasimme neitokaisen nakkepyllyksi ja Kirsin kamera alkoi naksuttaa.

Kuvasimme neitiä eevanasun lisäksi myös nuo kuvan suloiset pöksyt jalassaan, sekä erilaisiin viltteihin käärittynä. Kekseliäisyys todella palkitaan vauvaa kuvattaessa, neiti päätyi myös yhdessä vaiheessa viltillä peitettyyn ja pehmustettuun lehtikoriimme päiväunille. Ja esimerkiksi tumman taustan virkaa toimittamaan riivittiin toinen makuuhuoneen tummansinisistä verhoistamme, joka toimikin tarkoitukseen varsin mainiosti.

Kuvan vaippapöksyt ovat kirppislöytö kesältä ja tuunasin ne kuvauskuntoon ompelemalla pyllypuolelle suloisen maitokahvin värisen sattinirusetin. Helppoa ja edullista!

Tutun ihmisen kanssa oli ihanaa toimia kuvauksissa; satun nimittäin tuntemaan Kirsin erään yhteisen ystävämme kautta. Varsinkin tilanteessa jossa on kyse pikkuvauvan kuvaamisesta, tuntui luontevimmalta kutsua kotiimme joku ennestään tuttu ihminen.  Onneksemme muistin Kirsin kuvaavan myös vauvoja ja saimme kuin saimmekin aikataulumme sovitettua yhteen.

Päivä oli kertakaikkisen antoisa ja neiti käyttäytyi aivan hurmaavasti. Hän ei edes tainnut itkeäkään kuin pienen hetken ihan loppuvaiheessa, kun häntä alkoi ymmärrettävästi jo vähän väsyttämään. Välillä syötiin ja levättiin, ja saipa neiti aikaan myös yhden pikku kakkayllärin ja minipissit yhdelle vilteistä. Tämä ei kuitenkaan menoa haitannut, peppupesun jälkeen kuvaukset jatkuivat, kun mitään ei olisi välissä tapahtunutkaan, hihi!

Kuvausten jälkeen kerkesimme vielä istua Kirsin kanssa alas ja nauttia kupposet kahvia, ja tietty päivittämään tilanne uusimpien juorujen suhteen. Ihanan rattoisa lauantai siis meillä takana - huomenna on tiedossa lisää säpinää, kun saamme taas joukon ystäviä tänne kahvittelemaan ja neitiä ihastelemaan. Mahtavaa viikonlopun jatkoa myös teille kaikille!

6 comments:

 1. Nyt VIIMEIN muistin päivittää sun kauniin blogin omaankin Bloggeriini ja mitä täältä jo löytyikään, ihana kirjoitus päivästä <3

  Oli mahtava päästä näkemään teidän uusin tulokas, uusi koti ja vaihtaa kuulumiset pitkästä aikaa kunnolla! Juttua tosin olis riittänyt varmaan kolme päivää.. Aivan hurmaava neiti teillä, joka jaksoi monta tuntia nurisematta, täydellinen asiakas mulle <3 :))

  Suuri kiitos päivästä ja ihana, että pääsin kuvaamaan teidän tärkeitä hetkiä <3 Nähdään toivottavasti pian taas!

  ReplyDelete
 2. Cherry: Päivä oli kyllä kerrassaan onnistunut ja oli ihana nähdä pitkästä aikaa. Millonkohan oltais viimeksi juteltu oikeasti kunnolla, kymmenen vuotta sitten S:n jossain kemuissa? :D

  Kiitos siis itsellesi, palataan ehdottomasti asiaan, vaikka kolmoistreffit C:n kanssa? :) P.S. En malta odottaa niitä kuvia!!! <3

  ReplyDelete
 3. No sanos muuta :D Oli jo aikakin!

  Treffit kuulostaa hyvältä!! Eiköhän se C:kin innostu ajatuksesta!
  Voi kiva, mä hihittelin jo eilen vähän kuville. Pienimmäinen näytteli kieltä niin sopivissa kohdissa, että pakko laittaa joku semmonenkin mukaan :))) <3

  ReplyDelete
 4. C: Voi että, en malta oottaa että nään ne! :D :D <3 Palaillaan treffeifin vaiks facen puolella, C tulee tässä joku pvä meille kaffelle neitiä katsomaan, josko osuisi samaan sitten? :)

  ReplyDelete
 5. I'm in! ;) Oletan, että minusta puhuitte.. haha.

  Ihanaa, että pääsitte vihdoin kuvailemaan. Haluan sitten nähdä niitä kuvia!!!

  ReplyDelete
 6. RD: No kuule just sinusta! :D Jatketaan vaiks facen puolella treffeistä. :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)