-->

erävoitto: TIGI Oatmeal & Honey conditioner

Jan 29, 2013

Näissä jättipurnukoissa on puolensa ja puolensa. Toisaalta on ihanaa että tavaraa riittää pitkäksi aikaa eikä tarvetta pihistelylle ole, mutta siinä vaiheessa kun mielessä siintää jo joku uusi tuote, niin lähinnä raivostuttaa että tököttiä on pullon pohjalla vielä ainakin vajaa puolet. Ja kun sanon puolet, tarkoitan siis reilua kolmeasataa millilitraa, huoh.

Hankin tämän kulttimaineeseen nousseen TIGI:n hoitsikan muistaakseni aika tarkkaan vajaa vuosi sitten ja vasta nyt sain sen loppumaan! Tunnustan ajoittain lotranneeni ainetta turhan reilusti pehkooni, kun se ei tuntunut kuluvan sitten millään...Halusin kokeilla tuotetta lähinnä sen silikonittomuuden takia, mutta toki asiaan vaikuttivat myös siitä lukemani ylistävät arvostelut. Ostin idioottina myös tämän jättikoon, välittämättä useista varoituksista, jotka liittyvät hoitsikan todella vahvaan tuoksuun. Aine tuoksuu - mun mielestä siis haisee - ihan piparilta, ja mun nenään tuo "tuoksu" on aivan karmiva. Jotkut kuulemma rakastavat sitä, mutta itse en siis kuulu tähän joukkoon.

Käyttökokemuksena Oatmeal & Honey oli siis ihan mukiinmenevä, mikäli unohtaa tuon löyhkän, mutten silti nostaisi tätä millekään jalustalle. Kosteutusteho oli silikonittomuudesta huolimatta ihan kelvollinen, mutta vaikka tökötti ei noin karmivalle haisisikaan, en luultavasti ostaisi tätä enää uudelleen.


Katseeni on siis suunnattu jo toisaalle, korkkaamistaan odottaa Cutrinin Moisturism-sarjan hoitoaine normaaleille ja käsitellyille hiuksille. Ja kuulkaa, tuo tuoksui nenääni aivan ihanalle, sen tajusin sentään ostotilanteessa tällä kertaa tarkistaa, haha!

Onko teillä jakaa kokemuksia tästä kaksikosta?

2 comments:

Kiitos kommentistasi! :)