-->

Golden Globe favourites 2013

Jan 15, 2013

Nyt on Hollywoodin palkintokausi avattu Golden Globesilla ja samalla me glamourinnälkäiset päästään tiirailemaan upeaakin upeampia iltapukuja, koruja ja kampauksia. Kokosin kollaaseihin omat suosikkini tämänvuotisesta pukuloistosta.

Kaikki kuvat täältä.

1. Jennifer Lopez vei mielestäni poti kotiin tänä vuonna hengästyttävän upeassa Zuhair Muradin luomuksessa, mikä korosti täydellisesti naisen mieletöntä kroppaa. Kampaus ja korut sopivat myös kokonaisuuteen todella hyvin - täysi kymppi siis mielestäni!2. Megan Fox ihastutti Dolge & Gabbanan nudessa pitsiunelmassaan, joka näytti kauniilta neidon tummia hiuksia vasten. En ole yleensä mikään hänen suurin faninsa ja erityisesti kammoan hänen ylipiirrettyjä, luonnottomia kulmakarvojaan. Lisäksi rouva on sörkkinyt naamaansa turhan paljon mielestäni ja näyttääkin siksi paljon ikävuosiaan vanhemmalta. Tämän sanottuani, tällä kertaa hänen luonnollinen lookkinsa kuitenkin puri.


3. Kolmanneksi listallani päätyi ihana Claire Danes, upeassa Atelier Versacen iltapuvussa, mikä istui hänen päälleen kuin nakutettu. Punainen väri on myös aina showstopper, ja tuo kyseinen sävy puki nykyään vaaleaa tähteä täydellisesti. Ja voitteko uskoa, Danes synnytti esikoisensa tasan neljä viikkoa sitten! Mistähän mullekin saataisin tuohon pystyvä personal trainer avuksi mammakilot-projektiin...


4. Heidi Klum ei tee taaskaan poikkeusta, entinen huippumalli näyttää vajaa nelikymppisenäkin ihan yhtä upealta, kuin puolta nuoremmat kollegansa. Alexandre Vauthierin rohkea valkoinen mekko olisi mielestäni ollut napakymppi, jos tuo halkio olisi ollut hieman maltillisempi; joissakin kuvissa oli hilkulla ettei tähden haaroväli vilahtanut...


5. Jennifer Lawrence näytti eleettömän upealta Cristian Diorissaan, joka ei kaivannut rinnalleen kuin klassisen nutturan, kapean vyön vyötärölle ja upeat timanttikorvakorut. Joskus yksinkertainen on kauneinta. Olen muuten aivan pöyristyneenä seurannut keskustelua siitä, että Hollywoodissa Lawrencea pidetään ilmeisesti liian lihavana... Tähän voisi taas todeta muutaman sanan nykyajan naisihanteesta, mutten jaksa, hehe.6. Anne Hathaway pettää harvoin, nainen onnistuu lähes aina näyttämään virheettömän tyylikkäältä ja elegantilta. Chanelin kanssa menee harvoin metsään ja kun asusteetkin pitää lähes minimissään, on Annen tyyli kohdallaan. Valkoinen kaksiosainen iltapuku näytti upealta vaaleahipiäisen ja tummahiuksisen tähden yllä.


Mitkä olivat teidän suosikkeja, mikäli näitä palkintogaaloja seuraatte?

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)