-->

helppo ja nopea arkimeikki

Jan 13, 2013

Perjantaina meillä oli iltasella vieraita neitiä katsomassa, joten päätin vähän panostaa ulkoasuuni. Tämä tarkoitti käytännössä sitä, että puin päälleni farkkuleggarit ja siistin trikoopaidan, normaalisti kotona käyttämäni verska-asun sijaan, sekä tein naamalleni nopsan arkimeikin.

Arkimeikkini koostuu yleensä mineraalipohjasta, peiteaineesta silmänalusille ja tarvittaessa muille ihon virheille, varjostuksista, aurinkopuuterista ja poskipunasta, värittömästä kulmageelistä ja ripsarista - nyt kun revin viimeisetkin ripsientuuhennokset irti silmistäni.

EveryDay mineralsin tällä hetkellä käytössäni oleva mineraalipohja ja ELF:n kabuki.

Silmänaluset piilotetaan Diorin Diorskin nude-peiteaineella, joka on kalliista hinnastaan huolimatta aivan loistava tuote, ja myös todella riittoisa. Mineraalipeiteaineet levitän arpien ja näppyjen päälle BareMineralsin peiteainesiveltimellä.

Poskipunana myöskin eBay-löytö, epämääräiseltä UOUO-nimiseltä merkiltä.

Kuivunut Maybellinen kuituripsari, sekä silmämeikkiin käyttämäni siveltimet ja väritön kulmageeli, jota käytän kulmiini poikkeuksetta aina. 
Pieni sattui sopivasti nukkumaan, joten minulla oli aikaa tehdä silmiinikin nopsa nudemeikki, mihin käytin neljää eri neutraalia ruskeaa ja vaaleaa sävyä kuvan luomaripaletista. Ja vaikka siltä näyttäisikin, paletti ei ole Helena Rubinsteinin, vaan jotain ihan muuta - oli pakko tilata se upeiden värisävyjensä vuoksi Ebaysta tässä taannoin. Nappien laatu on feikkiydestään huolimatta todella hyvä, ja etenkin pohjustuksen kanssa värit pysyvät luomilla todella pitkään siisteinä.

Ripseni ovat tuuhennosten jälkeen jär-kys-sä kunnossa, pituutta puuttuu melkein puolet omista ripsistäni, nyyh! Tiedän niiden kasvavan kyllä takaisin, mutta silti tämä tilanne vähän kismittää. Ja jos en nyt ihan vanno, niin ainakin aika varmasti sanon, etten enää koskaan ota tuuhennoksia ripsiini. 

Helppo ja nopsa arkimeikki syntyy siis laittamalla kuvassa merkittyjä sävyjä vaaleimmasta tummimpaan sisänurkasta ulkonurkkaan päin häivyttäen ja viimeistelemällä meikki pehmennetyllä rajauksella. Jätin meikin tarkoituksella suht vaaleaksi, koska ruskeansävyisestä meikistä tulee helposti tummissa silmissäni liian tumman näköinen ja en todella kaivannut hirveän juhlavaa lopputulosta näin arkena.

Tosiaan kuten sanottu, ripsari on vielä tässä vaiheessa aika laiha lohtu minulle pitkiin omiin ripsiini tottuneelle, mutta kaipa nuo räpsyt tässä parissa kuukaudessa kasvavat takaisin omiin mittoihinsa... Aloitin myös suurinpiirtein viikko sitten Priorin-kuurin, koska olin sen ennen raskautta juuri kerennyt aloittaa ja purkki makasi kaapissa sisältöineen vain syöjäänsä odottaen. Niiden olen kuullut auttaneen monella kaikenlaisten karvojen kasvuun, joten toivon kuurin nyt ennen kaikkea edistävän noiden räpsyjen palautumista entisiin mittoihinsa.

Miten teidän arkimeikkinne eroaa juhlameikistä, vai eroaako?

2 comments:

  1. Kaunis arkimeikki kyllä. Ruskeisiin ja harmaisiin luotan minäkin arkena, juhlassa sitten yleensä turvauudun violetteihin, kesällä vaaleampiin kuin talvella. Talvella myös sumusilmiä on tullut kokeiltua. Ero arkena ja juhlassa on lopulta siis todella suuri silmissä. Pohjustuksen teen yhtä huolella aina ja huulissa vaihtuu vain väri, ei levitystekniikka :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos! Mä tykkäsin varsinkin nuorempana iloitella tosi paljon väreillä, mutta nykyisellään sitä laittaa ihan liian useasti vaan noita neutraaleja värejä silmiin, vaikka luomivärejä löytyy jokaisessa sateenkaaren värissä. :)

    Mä en huuliin osaa panostaa kuin harvoin, arkena riittää melkein rasva tai korkeintaa neutraali nude kiilto.

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)