-->

Kauniita lastenhuoneita

Jan 26, 2013

Asunnossamme on tasan kolme makkaria, yksi ylhäällä ja kaksi alakerrassa. Toinen alakerran makkareista on meidän nukkuhuone ja toisessa - ulko-ovellisessa - on korupajani. Yläkerran huone toimii ikäänkuin työhuoneena, vaikka siellä kukaan mitään töitä koskaan tee...

Aluksi emme aikoneet tehdä yhdestäkään huoneesta lastenhuonetta vielä pariin vuoteen, mutta koska suunnitelmissa on siirtää neiti nukkumaan omaan huoneeseensa kesän korvilla, on huoneen oltava se isompi alakerran makkareista. Sen läpi ei nimittäin alituiseen tulisi ravattua pihalle kesäiltoina. Ja tosiaan, tuo huonehan sattuu olemaan meidän makuuhuoneenamme tällä hetkellä, ja viereinen huone (korupajani siis) - josta siis tulee kohta makkarimme - on maalattu harmonisen oranssiksi. 

Pikku feelu siis ehkä osaltamme, koska emme olleet kaukaa viisaita ja ottaneet läpikulkumakkaria omaksemme heti muuttaessamme. Nyt joudumme siis pelaamaan huoneet siten, että masteri siirtyy siihen ulko-ovelliseen, meidän vanhasta makkaristamme tulee lastenhuone ja mun pajani siirtyy minikoossa yläkerran työhuoneeseen, jossa tullaan siis sittenkin tekemään töitä, huraa!

Pysyikö joku mukana vielä? Hyvä. Sekavan sepustuksen jälkeen pari ihanaa lastenhuoneen sisustusta, joita olen tässä luonnollisesti alkanut pohtimaan jo tulevaa kammaria silmälläpitäen.

Kuvat.Värimaailma tulee varmaankin olemana navy-henkinen, jotta huoneen sisustus pysyisi raikkaana, sekä sopisi tarvittaessa myös pojankin huoneeksi. I wish... hihi.


Ja vaikka olisimme säästäneet sekä aikaa että vaivaa, jos olisimme ymmärtäneet tehdä edellämainitun kaltaisen huonejaon heti muuttaessamme, niin on se silti vaan niin kivaa taas miettiä huoneiden sisustusta uudelleen!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

2 comments:

  1. Ei hitsi, toi iso ylimmäinen on kaunein lastenhuone minkä olen nähnyt!

    Hauskoja huonemuuttoja ja sisustamisen ilo myös :)

    ReplyDelete
  2. Ansku: Se on kyllä aika upea, vaikken itse ehkä ihan noin romanttiseksi omaamme sisustaisikaan - eikä mies varsinkaan, haha! :D Ja joo, on kyllä aikamoista sählinkiä tää meidän touhu... :P

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)