-->

lauantain smoky eye

Jan 12, 2013

Älkää nyt otsikon perusteella kuitenkaan luulko, että olisin jonnekin juhlimaan tänään lähdössä - ei, ei - päätin taas vaan ryhdistäytyä ja ottaa pölyttymässä kuukausitolkulla olleet meikkisiveltimeni ja luomiväripalettini taas käyttöön.

Olen aina rakastanut meikkaamista ihan teinistä lähtien ja olen vuosien varrella kehittynyt (omakehu haisee...) aika taitavaksi hommassa. Parit häämeikitkin olen omani lisäksi myös tehnyt ja sen lisäksi olen puunannut lukemattoman määrän ystävien ja tuttujen nassuja juhlakuntoon milloin mitäkin kemusia varten. Mielessä on jo vuosia siintänyt maskeeraajan tutkinnon hankinta, jotta pääsisin opiskelemaan lisää teoriaa ja syventämään taitojani ihan kunnon opettajien johdolla. Tosin tämän sanottuani olen myös vahvasti sitä mieltä, että nykyaikana melkein kuka tahansa, jolla riittää tarpeeksi draivia ja mielenkiintoa ottaa asioista selvää, voi oppia ihan itsekin todella, todella hyväksi. Netti on nimittäin pullollaan mitä upeimpia tutorialeja, vinkkejä ja niksejä tämänkin asian opetteluun ja monet itseoppineet Youtube-meikkitähdet ovat jo kohonneet hienoihin asemiin johtavissa meikkitaloissa.


Nyt kun vasta kaivelen näitä sutejani esille tuolta naftaliinistä loppuraskauden meikittömyyden jälkeen, näytän aina turvautuvan ensiksi tuttuun ja turvalliseen ruskeaan sävymaailmaan, mikä toki toimii aina, mutta on myös inauksen tylsä. Tämä helppo meikki syntyi neljällä eri persikkaisella, vaaleankultaisella ja ruskealla sävyllä ja toimii lähes minkävärisille silmille tahansa.


Käytin meikin tekoon kuvan kolmea palettia, mihin merkkasin taas käyttämäni sävyt. Luomiväripaletit ovat ainoat meikit, mitä olen koskaan ostanut käytettyinä ja nämä kolme palettia ovatkin peräisin erään maskeeraajatytön kirppispöydältä, josta nappasin loppusyksystä mukaan muitakin ihania paletteja. Tuo oikeanpuolimmainen paletti on Chanelin ja kaikki kolme palettia ovat näytteitä, mitä ammattilaisille kuulemma jaetaan. Ostin samaiselta tytöltä aika suuren määrän muitakin luomaripaletteja ja olen ollut laatuun tosi tyytyväinen tähän mennessä.

Vaikka luomiväreissä ei periaatteessa olekaan mitään bakteereja tai muuta, koska ne ovat jauhemaisia koostumukseltaan, niin minulla on silti aina niitä käytettyinä ostettuani tapana raaputtaa jokaisen napin pinta siististi irti topsy-puikolla ja siistiä rasiat muutenkin kauttaaltaan. Aika neuroottista touhua, mutta mun mielestä näitä on sen jälkeen vaan paljon kivampi käyttää.

Ostatteko te koskaan mitään meikkejä käytettynä tai käyttäisittekö esimerkiksi ystävältä saatuja itse?

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)