-->

My Ray-Ban family

Jan 12, 2013

Ray-Ban-perheeni kasvoi jouluna! Olin toivonut mieheltä yhdeksi lahjaksi Reiskan ihania Flatop Boyfriend-arskoja, tuomaan vähän vaihtelua aina käyttämieni Aviatorien rinnalle. Ostin pari kesää sitten muistaakseni Instrumentariumin aleista nuo kaikkien aikojen lempparilasini kahdet yksien hinnalla, eli sain siis tuolloin kahdet lasit aivan pilkkahintaan, 125 eurolla yhteensä.Olen ollut äärimmäisen tyytyväinen noihin kaksiin 58-millisiin Aviatoreihini, enkä ole niiden hankkimisen jälkeen käyttänyt mitään muita laseja - ero ennen käyttämiini halpis-pilottilaseihin on niin huomattava! Perustelin aikanaan halpislasien ostoa itselleni sillä, että turha minun on kalliita merkkilaseja ostaa, koska rikon tai hukkaan ne kuitenkin, mutta salaa kuitenkin haaveilin aina noista pilotti-klassikoista. Ja hankittuani merkkilasit niiden halpojen vitosen henkkamaukkalasien sijaan, en ole katsonut enää taakseni, sen verran erilaista on maailmaa katsella kunnon linssien läpi, jotka on kaiken lisäksi varmasti suojattu asianmukaisesti UV-säteitä vastaan.

Lasit ovat myös ohuista sangoistaan huolimatta säilyneet hövelissä käytössäni varsin mainiosti, harmaiden lasien pientä naarmua lukuunottamatta, rähmäkäpälänä kun pudotin ne kerran harmikseni linssit edellä asfalttiin...


Uudet Boyfriendit tulevat varmasti näkymään naamallani etenkin nyt talven kylmillä, mutta kirkkailla ilmoilla, koska Aviatorit ovat pakkasilla inhoittavan kylmät nenällä metallirunkonsa vuoksi. Miestä oli kuulemma jännittänyt uusien lasien - Aviatoreihin verrattuna - leveä runko (62 mm), mutta ne istuvat mun leveille kasvoille kuin nakutetut!

Nyt taitaa mun arskakokoelma olla aika kuosissa ainakin hetkeksi, seuraavana hankintana tulee varmaankin olemaan taas tuo klassikkomalli Aviator, mutta eri värissä. Olen niin kaavoihini kangistunut, että kun kerran olen jonkun itselleni sopivan ja silmääni miellyttävän mallin löytänyt, en enää muita katsokaan!

Mitenkäs te lukijat, vannotteko halpislasien nimeen vai sijoitatteko vähän kalliimpiin?

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)