-->

oi Louis, Louis - minkä teitkään...

Jan 19, 2013

Täällä kuolasin hihnallisen Speedy 40-laukun perään, mutta pyörittyäni eilen blogeissa törmäsin sellaiseen Luikan malliin mistä en edes ollut aiemmin tietoinen, nimittäin Sullyyn. Alkuperäinen suunnitelmani oli hankkia seuraavaksi Luikan laukuksi itselleni Delightful MM-koossa ja kiinnittää siihen Noeeni ostama lisähihna, jonka avulla laukkua pystyisi kantamaan myös crossbodyna.

Käytyäni viimeksi liikkeessä mallaamassa Delightfulia oman pitkän hihnan kanssa, en kuitenkaan täysin vakuuttunut siitä että malli olisi minun näköiseni. En myöskään innostunut mallin vetoketjuttomuudesta; laukku suljetaan näet samanlaisella metallihakasella, kuin esimerkiksi Neverfull.

Delightful on muotokieleltään hyvin lähellä Sullyn MM-kokoa, mutta Sullysta tekee minun silmääni mielenkiintoisemman se, että se sulketaan vetoketjulla kuten Speedykin. Sully on myös ilmeeltään vielä Delightfuliakin yksinkertaisempi, joten tällä hetkellä tulen varmaankin tekemään päätökseni Sullyn ja Speedyn välillä.
Speedy on mallina klassikko josta olen aina pitänyt, mutta Sully ei varmaankaan kävelisi vastaan joka nurkalla, kuten Speedy tekee - etenkin Monogram-kuosissa. Toisaalta rakastan Speedyn sporttisuutta ja monikäyttöisyyttä, se vaan on niin mun näköinen joka suhteessa. Sully menisi puolestaan helposti siistimpänäkin laukkuna ilman sitä pitkää hihnaa ja vetäisi sisäänsä varmaankin melkein yhtä paljon tavaraa, kuin Speedykin...

On tääkin, luulin jo lyöneeni asian lukkoon itseni kanssa, mutta tuo hitsin Sully pumpsahti yhtäkkiä eteeni sekoittamaan pakkaa. Täytynee nähdä laukku livenä liikkeessä ja verrata sitä Speedyyn, ennen kuin voin minkäänlaista päätöstä näiden välillä tehdä. Mikä näistä kolmesta iskee sinuun eniten, vai iskeekö mikään?

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)