-->

Sophie the giraffe

Jan 21, 2013

Olen ilmeisesti elänyt jossain mammatyhjiössä, koska en ollut aiemmin kuullut vauvojen klassikkolelusta, Sophie-kirahvista. Pikkuneiti sai sellaisen eräältä mamma-ystävältäni eilen lahjaksi ja tämän mamman piti heti googlettaa kyseinen lelu, koska se on kuulemma aivan must jokaisen vauvelin omistaa. Löysin heti tieni Sophie-kirahvin omille sivuille ja opinkin lelusta vaikka mitä!

Kuva täältä.
"Sophie the Giraffe on 100 % luonnonmukainen purulelu. Se on ainoa vauvojen purulelu, joka on ollut myynnissä yli 50 vuotta. Sophie valmistetaan edelleen käsityönä Ranskan Rumillyssä luonnonkumista ja se maalataan käsin elintarvikepohjaisilla maaleilla. Siinä ei siis ole ftalaatteja, bisfenoli-A:ta tai muita haitallisia kemikaaleja. Sophie on siis todellinen luomulelu. 

Se on turvallinen ystävä vauvalle, ja sopii jo vastasyntyneelle. Sophie aktivoi myös vauvan kaikkia aisteja, jo 3kk iästä alkaen. Suloinen Sophie vinkaisee iloisesti, kun puristat sitä. Sen pitkät, joustavat jalat tuntuvat pienessä suussa taivaallisilta ja ne lievittävät hampaiden puhkeamisen aiheuttamia ikäviä tuntemuksia suussa. Sophie tuntuu lapsen kädessä pehmeältä kuin äidin iho. 

Siinä on vain muutama syy miksi yli 50 miljoonaa vauvaa ympäri maailman on jo rakastunut Sophieen."


Onko Sophie teille lapsellisille lukijoille tuttu, vai löytyykö ruudun takaa muitakin mammatyhjiössä eläneitä?

4 comments:

 1. Toi oli
  Niiiiin rakas Lukaksella :) ostoslistalla on tytsyllekin sama :) ja aion niin säästää sen ne sit !
  Ihan mahtava lelu kun hampaita tulee!

  ReplyDelete
 2. Minä oon törmännyt kirahviin muutaman kerran netissä ja jossain tv-ohjelmissa. Tuntuu olevan aikamoinen must todellakin :) On se söpö!

  ReplyDelete
 3. H: Ok, no kiva kuulla - toivotaan, että meidänkin neiti tykästyy siihen! :)

  C: Hih, eli mä oon näköjään ainoa tyhjiössä elänyt... :D

  ReplyDelete
 4. Meiltä löytyy myös tuo samainen kirahvi ja on muuten tykätty :)
  Poitsumme on kylläkin nyt vasta (6KK) ruvennut ymmärtämään sen päälle koska kyseinen lelu on aika suuri ja hankala aivan pienen pidellä...

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)