-->

uudet lempparihuivit

Jan 4, 2013

Olin ollut kiltti vuonna 2012, koska joulupukki - eli rakkaat vanhempani - muistivat minua eräällä jo kauan himoitsemallani lahjalla, eli tuolla ihanaisella Burberryn Giant Check Gauze Scarfilla. Olen jo monta vuotta halunnut tuota Burberryn perus ruutukuosia kaappiini jossakin muodossa, ja tämä huivi on ihan täydellinen siihen tarkoitukseen. 

Materiaali on superpehmoista ja huivi ihanan ilmava ja kevyt, eli täydellisen sopiva kevääseen, kesään ja syksyyn. Huivi menee oikeastaan minulla ympäri vuoden, koska talvisin sen voi kietoa kaulaansa sisällä ollessaan, eikä se ole liian paksu tai hiostava, kuten Burberryn villahuivit olisivat olleet. Mietin pitkään myös saman merkin klassikkovillahuiveja, mutta päädyin nyt tähän kevyempään huiviin, koska se on selkeästi monikäyttöisempi.Toisen huivin hankin ihan itse itselleni siinä kohtaa, kun tyttäremme lasketusta ajasta oli mennyt viikko ja olin itse jo täysin hermoraunio. Marssin Luikalle ja fiilistelin vaan sitä ihanaa tunnelmaa siellä ja nappasin vihdoin mukaani tuon myöskin pitkään kuolaamani Monogram Shaalin, sinisessä värissä.
Kalliiksihan tuo itsensä piristäminen tuossa kohtaa tuli, mutta kyllä sillä hyvällä fiiliksellä pärjäiltiin valehtelematta muutama päivä tuon ostoksen jälkeen, vaikka beebeä ei vielä tuolloin kuulunutkaan! Molemmat huivit ovat ihan kertakaikkisen upeita ja saavat varmasti paljon käyttöä osakseen.

9 comments:

 1. Ai hait sittenkin sen huivin!! =D Hassu. <3

  Vitsit, hyvä muisti tosiaan. Se Vuittonin myyjä lähetti sulle hirmuisesti terkkuja ja käski tuoda pikkuisen näytille joku kerta. ;)

  ReplyDelete
 2. RD: Jeps! Mut sitä huivia olikin sittenkin siinä värissä, mitä himottelin, eli sen sitten päädyin hankkimaan. ;)

  Kristiina ei tosiaan ollut sillon vuorossa, mutta lähetti ihanan kortin mulle kyllä neidin syntymän johdosta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mitä? Ai sitä olikin olemassa? Mä luulin, että kuvat oli vääristäneet värejä.. :O

   Delete
 3. Kristiina on ihan paras :)
  ja arvaa vienkö sun huivin kun nähdään :)

  ReplyDelete
 4. ja blogissani olisi tunnustus sulle :)

  ReplyDelete
 5. Hanna: No niin onkin! :) Hahaa, pitää sit muistaa olla tarkkana huivin kanssa sun seurassa... ;D

  Kiitti murunen, meen kurkkaamaan!

  ReplyDelete
 6. Enni: Hih kiitti, niin on! :) Nyt oottelen vielä sitä, että päästään pikkuhiljaa ihmisten ilmoille, kun ei noita täällä himassa viitsi pieruverkkareiden kanssa käyttää... ;D

  ReplyDelete
 7. RD: Jep, oli kuin olikin - se myyjäneiti ei vaan näköjään ollut tietoinen tästä, tää toinen myyjä tiesi heti sanoa, että tuota mun haluamaa väriä on kyllä. :)

  Onni mulle, mut ei mun lompsalle... ;D

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)