-->

Anno kylpyhuonematto

Feb 18, 2013

Meillä oli kotona miehen kanssa kriisi, nimittäin mattokriisi. Sitä yritettiin ratkaista kerran todella huonoin tuloksin, mutta eilinen reissumme Kodin Ykköseen ja Askoon tuotti toivottuja tuloksia alakerran kylppärin, eteisen, makuuhuoneemme ja olkkarin kohdalla. Jäljelle jäi ainoastaan keittiö ja tuleva lastenhuone.

Kriisi alkoi siitä, kun havahduimme ensimmäisten kevätauringon säteiden valaistessa kotiamme siihen, että asumme lähestulkoon museossa. Eikä siinä mitään, mutta kun emme varsinaisesti ole vielä siinä iässä, missä on ihan ok asua museossa. Siinä vuosi sitten ratsasimme vanhempieni vaatehuoneen melkein tyhjäksi aidoista itämaisista matoista  ja kuorrutimme kotimme niiden lisäksi varsin syvillä väreillä, kuten turkoosilla ja oranssilla. Kun tuohon lisää vielä keskiruskean parketin ja melkein kolme ja puoli metrisen mustan sohvanjärkäleen, oli tuloksena koti, jonka asukkaiksi veikkaisi enemmänkin eläkeläisiä, kuin kolmekymppistä pariskuntaa esikoisineen.

Tilanne siis kärjistyi siihen, että lähes revimme hiukset päästämme tässä ahdingossamme ja ensimmäisenä ostoslistallemme päätyivät uudet, vaaleammat verhot olkkariin -  joista lisää omassa postauksessaan. Niiden ripustamisen jälkeen henkäisimme jo hieman helpotuksesta; yleisilme muuttui huimasti rauhallisemmaksi ja harmonisemmaksi. Ja nyt uusien vaaleampien mattojen myötä olkkariimme on maagisesti ilmestynyt monta metriä lisätilaa, emmekä enää ahdistu kotona ollessamme, päinvastoin!

Tämän intron jälkeen lätkäisen tähän kuvan alakerran kylppäristämme uusine mattoineen, joka on siis lähinnä miehen ja minun käytössä; yläkerrassa on pikkuvessa vieraita varten.


Hassua miten koko kylppäri raikastui, vaikka sieltä nimenomaan vietiin väriä pois, eikä lisätty sitä - vanha matto oli nimittäin turkoosi. Matto on siis Kodin Ykkösen omaa mallistoa Annoa ja hintaa matolla on muistaakseni 19,95. Me pidämme matosta ja kylppärin uudesta ilmeestä ihan tosi kovasti, enää tarvitsemme pari nättiä käsipyyhettä jossain rauhallisessa sävyssä maton pariksi.

Kunhan ehdin, kuvaan myös olkkarin uuden ilmeen - vanhan näet täältä. (Apua...!)

3 comments:

 1. Mä nauran täällä.. Niin hauska postaus hahahah :)
  Museossa! Kaikkea se vauva saakin aikaa... ;)

  ReplyDelete
 2. Nätisti uusi matto sopii kylppäriin.

  ReplyDelete
 3. Hanna: :D LOL, kiva että voin viihdyttää, meitä ei naurattanut tää museo-huomio aluksi yhtään, nyt voi jo hymyilläkin... ;)

  Riina: Kiitti, niin mustakin! :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)