-->

baby's name party outfit?

Feb 5, 2013

Beeben nimijäiset häämöttävät noin neljän viikon päässä ja mamman mielessä liikkuu luonnollisesti rättivalinnat tilaisuuteen. Kätsin olisi varmasti joku mekko, minkä saisi avattua esmes vetskarilla tai napeilla edestä tissibaaria varten, mutta tyytyisin varmaan myös hame ja paita/toppi-komboonkin.

Seikkailin männä viikolla taas Polyvoressa ja tehtailin ajankulukseni kollaasin tyylistä, mitä haen. Tosin mekko voisi puolestani olla myös kirkkaankin värinen, jos vain mallin puolesta natsaisi edellä mainittuun.

Kollaasi: Polyvore.Kollaasiin nappasin korkkarit, mutta voisin yhtä hyvin laittaa jalkaani jotkut kauniit baltsutkin, joita kaapissa on muutama pari. Asusteiden suhteen mennään varmaankin suht yksinkertaisella linjalla, kaulaan teen itse jonkun statementin helmistä, korviin riittäänee pelkät helmet tai timantit ja ranteeseen päätynee kellon lisäksi vain jotain yksinkertaista. Laukkua en tarvinne, koska vietämme nimijäisiä kotonamme. Mutta jos näin ei olisi, kainalooni päätyisi tuo Luikan lempparini ihan ehdottomasti!

2 comments:

  1. Mullakin on jonku ajan kuluttua ristiäiset tiedossa ja mietin kuumeisesti, mitä laittaa päälle sinne.

    ReplyDelete
  2. Rissa: Mä aattelin jättää asun etsimisen sinne ihan edeltävälle viikolle, kuten yleensäkin ja luottaa siihen, että kyllä kaupoista jotain kivaa aina löytyy... :D

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)