-->

British heritage

Feb 6, 2013

Nyt on niin, että mulla ja mun mammalla alkaa olla päivä päivältä samanlaisempi maku. Huomasin tämän jo tuossa parisen vuotta sitten ja siitä lähtien ollaan ihastuttu yhä useammin samoihin asioihin muodin saralla. Toki on vielä moljoonasata juttua, mistä ei olla lainkaan samaa mieltä, mutta silti.

Mamman kaapista on jo jonnin aikaa löytynyt suloinen Burberryn tikkitakki ja nyt alkuvuodesta olen itsekin katsellut tikkitakkeja sillä silmällä, ja ilokseni löysinkin sellaisen kirpparilta viime sunnuntaina ihan pilkkahintaan. Rennon seilorityylin lisäksi kevääksi - ja miksei tulevaksi syksyksi myös - viehättää myös tällainen peribrittiläinen "kartanonomistajatyyli"; kokosin kollaasiin rättejä, jotka päällään kelpaisi kyllä katsastaa tiluksensa synkässä tihkusäässäkin, kun eikö siellä Englannissa sadakin aina?

British heritage
Kollasi: Polyvore.


Omasta kaapista löytyy parit ratsastussaappaat, tikkitakki, huiveja ja nahkavyökin, ja syksyksi voisin etsiä itselleni jostain tuollaisen ruutubleiserin vielä. Mitäs mieltä siellä ollaan tällaisesta herraiskaisesta tyylistä, jee vai nou?

2 comments:

  1. Heippa!

    Löysin vasta blogisi ja tykästyin :)

    Minun blogistani löytyy sinulle tunnustus!

    ReplyDelete
  2. Kati: Moi! Ihana kuulla, kiva että miellyttää. :) Ja kiitos, käyn kurkkaamassa. :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)