-->

China Glaze herkkuja!

Feb 13, 2013

Täällä olenkin jo pariin otteeseen huudellut tästä kynsilakkamaniastani, joten suora seuraus siitä oli toki se, että päädyin tilaamaan muutaman China Glazen lakan kokeiluun eBaysta. Sävyiksi valikoin upean hopeaisen Platinum Silverin, kullansävyisen Passionin ja kultapohjaisen hileisen Cleopatran.Olen lukenut China Glazen lakoista pelkkää hyvää, joten en malta odottaa että kerkeän näitä sutimaan kynsilleni! Onko kellään teistä kokemusta näistä?

2 comments:

  1. Täällä on kokemusta! Taitaa olla sellainen kymmenkunta noita lakkoja ja vaikka Essien kehuinkin tänään niin nuo eivät häviä kyllä piirun vertaa niille lakoille. Pysyvät hyvin, omani ainakin ja värisävyt ovat syviä ja rikkaita. Minä tykkään! Toivottavasti nämäkin pysyvät yhtä hyvin kuin omat (tylsät?) punaiseni :)

    ReplyDelete
  2. Dahlia: Kiitos kommentistasi, kuulostaa juuri niin hyvältä, kun ajattelinkin! :) Ei punaiset tylsiä missään nimessä ole, mä vaan kaipasin nyt jotain uutta ja erilaista, niiden omien punaisten lakkojen sijaan (mitä on kaappi pullollaan)... ;)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)