-->

Cutrin Repairism Intensive Care

Feb 21, 2013

Teimme mammani kanssa täsmäiskun ennen joulua Lumenen tehtaanmyymälään Kauklahteen, mistä mukaani lähti aikamoinen kasa kosmetiikkaa. Yksi kokeiluuni nyt päätyneistä tuotteista oli kotimaisen Cutrinin Repairism Intensive Care-hiusnaamio, joka on suunniteltu erityisesti kuiville ja käsitellyille hiuksille, jollaiseksi omankin hiukseni jossain määrin miellän.


Käytin naamiota tällä kertaa vain hoitoainemaisesti, eli pidin sen hiuksissani sen muutaman minuutin, ennen huuhtomista. En jaksanut muhitella sitä päässäni minuuttitolkulla, kuten hiusnaamioita tulisi "oikeaoppisesti" käyttää, enkä kyllä myöskään kuivannut hiuksiani pyyhekuiviksi ennen naamion levittämistä hiuksiin. Tukan tiukka puristus "kuivaksi" sai riittää.

Jaksaako kukaan oikeasti kuivata hiuksiaan kesken suihkun, levittää sitten aineen hiuksiin, muhitella sitä päässään kymmenen minuuttia ja sitten vielä huuhtoa sen pois lopuksi? Itse tunnustaudun ainakin niin laiskaksi, että käytän näitä naamioita pääsääntöisesti ihan samalla lailla, kuin tavallisia hoitsikoitakin, ellei kyseessä ole viikonlopulle yleensä sijoittuva "hemmottelusuihku", minkä aikana hoidan ihoni kuorimalla ja naamioilla muutenkin kokonaisvaltaisemmin ja vietän aikaa kylppärissä reilusti yli puolen tunnin.

Joka tapauksessa, naamio oli mielestäni kosteutustehoiltaan ihan samaa luokkaa, kuin tällä hetkellä käytössäni oleva Cutrinin Moisturism-sarjan hoitoainekin, eli varsin hyvä. Ehkä tästä saisi tosiaan enemmän irti, jos hiuksensa oikeasti kuivaisi ennen levittämistä ja antaisi tuotteen muhia päässä kunnolla. Mutta näitä kahta Cutrinin hoitoainetta nyt kokeilleena voin ehdottomasti suositella niitä kumpaakin, jättävät hiuksiin upean kiillon, ja lisäksi hiukset jäävät ilmaviksi ja todella hoidetun näköisiksi pesun jäljiltä. Onko teillä kokemuksia Cutrinin hiustenhoitotuotteista?

2 comments:

  1. Kiitos vinkeistä. Nyt olisi hyvä aika hoitaa hiukset kesäkuntoon vastaanottamaan aurinko :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vassokuu. Oikeassa olet, eikun kunnon tökötit kehiin vaan! :)

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)