-->

diy: kortit tytölle ja pojalle

Feb 14, 2013

Askartelin viime viikonloppuna taas kortteja pitkästä aikaa, kun kummityttö veljineen tuli käymään äitinsä kanssa vauvaa katsomaan. Emme olleet nähneet pikkuneitiä hetkeen, joten olimme varustautuneet lahjalla, joka tarvitsi tietysti kylkeensä myös nätin kortin.

Barbabapa-polkuauto tuntui olevan vajaa kaksivuotiaalle neidille kovasti mieleen ja kyllä oli isoveikallakin hymy huulilla, kun muistimme häntä LEGO-poliisiautolla. Näiden pienten kanssa on hyvä olla tuon verran ovela, että ostaa myös sisarukselle pikku lahjuksen, jotta vältytään kateellisilta mielenilmauksilta ja saadaan kaikki viettää mukava kaffehetki, haha!


Korttitehtaalla on ollut vilskettä ja vilinää myös eilen, kun pääsin viimein tekemään kutsuja oman neitimme nimijuhliin. Niitä ei tarvinnut tehtailla kuin seitsemän kappaletta - laskin, että yhteen korttiin tuli 12 eri osaa... Hih, kyllä tuo näprääminen on sitten kivaa.

Vähäisen kutsukorttimäärän selittää se, että päätimme kutsua nimijuhliin isovanhempien ja enon, sekä tädin lisäksi ainoastaan kummit. Synttärit olkoon sitten sellaisia tilaisuuksia, minne kutsumme enemmän myös omia ystäviämme mukaan! Laittelen kuvat kutsuista tänne, jahka ehdin ne kuvata.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)