-->

Grimas Fixing powder

Feb 22, 2013

Tässäpä teille kaikille kasvojen kiiltelystä päivän mittaan kärsiville aivan loistotuote: Grimasin Fixing powder. Toimii itselläni kuin junan vessa; kesti moitteettomasti muun muassa hikisen vaunulenkin beeben kanssa räntäsateessa, jonka jälkeen sateen kuivuttua iholtani ei minkäänlaisesta kiillosta ollut tietoakaan. Voin siis yhtyä Kaisaniemen Aprillin myyjän kehuihin; tuote on ehdottomasti parhain koskaan käyttämäni tuote meikin kiinnitykseen.


Ostin kotiin kehut mielessäni tuon keskikoisen irtopuuterisen version, joka riittää kuulemma arkikäytössä melkein vuosiksi - uskon kyllä sen, koska tuotetta ei kulu käytössä juuri nimeksikään. Lisäksi nappasin mukaani vielä saman tuotteen nappiin puristettuna, koska mikäs sen kätevämpää, kuin heittää tuo pikkuruinen nappi laukun pohjalle ja sivellin tai vippa mukaan, jos tulee tarve kohentaa nassuaan kesken päivän.

Olen näemmä epähuomiossa kuvannut puuterin lisäksi puuterinapin sijaan sarjan meikkivoidenapin, koska puuterinappi on tosiaan väriltään aivan yhtä valkoinen, kuin tuo kuvan puuterikin. 

Ja jälleen hehkutan Grimasin hintoja; tuo suuri purkki puuteria maksoi hieman päälle kympin ja nappiin puristettu puuteri vastaavasti vajaat seitsemän euroa. Aika edullinen hinta tuotteista, jotka todella toimivat ja kestävät lisäksi käytössä todella pitkään.

4 comments:

  1. Minä olen jo vuosia vannonnut luomien pohjustuksessa grimasin valkoiseen mattanappiin. Tätä en ole kokeillut, mutta uskon sen kyllä olevan hyvä. Yhteenkään Grimasiin en ole joutunut pettymään.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep, mullakaan ei toistaiseksi ole pahaa sanottavaa mistään Grimasin tuotteesta, ja edelleen jaksan hehkuttaa sitä hinta-laatusuhdetta, ihan loistava! :) Kivaa viikonloppua sulle.

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)