-->

Grimas mattaluomivärit

Feb 16, 2013

Tässäpä nyt siis ostamani Grimasin mattaluomivärisävyt swatchattuina ja numeroituina. Laatu on tähän mennessä ollut musta todella hyvä ja hintakin aivan mahtava, ammattilaistuotteesta. Paras valikoima Grimasin meikkejä löytyy siis Kaisaniemen Aprillista, mutta niitä myyvät myös Punanaamio ja merkin omat nettisivut, jotka löydät täältä.


Kuva swatcheista otettu luonnonvalossa ja ilman pohjustusta. 


Grimas on hollantilainen teatteri-ja ammattilaismeikkkisarja, joka on onnistunut pitämään hintansa suhteellisen matalina, johtuen siitä että merkki ei juurikaan mainosta itseään. Maine kiirii eteenpäin hyvien käyttökokemuksien siivittämänä, mikä on mun mielestä aivan loistava periaate. 

Mattanapille tulee yksittäisostoksena hintaa 7,80 €, neljän napin paletti mattasävyjä maksaa puolestaan 26,05 € ja kun kokoat itse kahdentoista sävyn paletin, maksaa se Aprillissa noin 57 € (hukkasin jo kuitin...). Alennus on siis huima ja sidoksissa luonnollisesti ostamiesi nappien määrään. Grimasin valikoimassa on myös helmiäisluomivärejä, jotka ovat hieman mattaisia kalliimpia. Valikoimassa olisi myös ollut monia valmiita kahdentoista napin paletteja, mutta nirsona halusin tietysti koota omani itse.


Sain palettiini koottua aivan mahtavat sävyt, joilla luonnistuu meikit niin arkeen, kuin juhlaankin. Värejä voi käyttää sellaisenaan tai kosteina, ja juuri kosteina niillä saa tehtyä todella näyttävät rajaukset silmiin. Itseltäni löytyi entisestään mattamusta nappi, joten sitä ei siis tarvinnut palettiin hankkia ja se onkin toiminut mulla jo vuosia aivan loistavana rajausvärinä siveltimellä tehtynä. 

Hanna, näillä me saadaan sulle upea ristiäismeikki aikaan!

2 comments:

  1. On ne hinnat näköjään vähän nousseet vaikka edullisia edelleen. Ne on kyllä huippuja laadultaan! :)

    ReplyDelete
  2. RD: Ok, en tiennytkään. Siitä on niin pitkä aika kun viimeksi näitä näpläsin... Mut en oo yllättynyt, minkä tavaran hinta EI nykyään olisi noussut... :/ Laatu on kyllä onneks aivan hintansa väärti. :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)