-->

Oscar favourites 2013

Feb 27, 2013

Vuoden suurin palkintogaala punaisine mattoineen oli ainakin mulle tänä vuonna pienoinen pettymys; oikeita säväyttäjiä nähtiin ihan liian vähän ja niitä huonommin pukeutuneita sitten taas liian monta... Pidemmittä puheitta alla mun suosikit, jotka eivät ole missään järjestyksessä.

Kuvat.


Catherine Zeta Jones näytti mun mielestä aivan hengästyttävän upealta kultaisessa Zuhair Muradissaan, kulta nyt vain sattuu pukemaan tummaa leidiä aivan käsittämättömän hyvin. Pidän kokonaisuuden asusteista ja etenkin siitä, että ne on tajuttu jättää minimiin, itse iltapuvun ollessa niin näyttävä ja korumainen. Lookin viimeistelee Catherinen old Hollywood-tyylinen lainekampaus.


Jessica Chastain on mielestäni niin kertakaikkisen kaunis punapää, että hänen päällään näyttäisi varmasti jätesäkkikin hyvältä, joten miksei sitten tuo herkkä Armani Priven punakultainen verkkoleninkikin. Mekon sävy on nappivalinta neidin kalpealle iholle ja jälleen kerran asusteet on karsittu minimiin, ja annettu huomion kiinnittyä upeisiin punahuuliin. Huomatkaa myös Jessican kampaus - 50-luvun laineet ovat tehneet paluun punaisille matoille.


Jennifer Aniston oli valinnut Oscareihin päälleen Valentinon täysipitkän ja muhkean ball gownin, joka ei värinsä ansiosta taatusti jäänyt huomiotta salamavalojen säihkeessä. Iltapuku oli hyvin epä-Anistonmainen valinta, Jennifer on yleensä nähty edustamassa kapealinjaisemmissa ja huomattavasti seksikkäämmissä numeroissa, mutta kyllä tällainen massiivisempikin mekkomalli häntä pukee. Hiukset Jennifer oli jättänyt tyylilleen uskollisena auki, vaikka mielestäni kokonaisuuteen olisi sopinut paremmin vaikka kaunis ja yksinkertainen nuttura...

Löysittekö te omat suosikkinne punaiselta matolta?

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)