-->

kiiltonahkaa Pertti Palmrothilta

Feb 4, 2013

Tässäpä se upea laukkulöytö, mistä täällä vihjailin: kiiltonahkainen kaunokki Pertti Palmrothilta. Löysin laukun samasta pöydästä, mistä miehelle lähti mukaan se Polon paita, mutten aluksi melkein huomannut laukkua. Siinä kävi klassiset: äkkäsin laukun jonkun toisen kädestä, mistä se palautui takaisin pöydälle, josta nappasin sen nopsaan hypisteltäväkseni.

Viehätyin mallin yksinkertaisuudesta, sekä kiiltonahan ja kullan yhdistelmästä. Useasti Palmrothin laukut ovat jotenkin liian tätimäisiä makuuni, mutta tässä on ihan kaikki kohdallaan. Laukun kunto on ihan hitsin hyvä, ainoastaan toisessa hihnassa on yksi ommel vähän karkaamassa, mutta sen korjauttaa tarpeen vaatiessa suutarilla ihan hetkessä. Ja arvatkaa mikä tässä oli parasta? No se hinta tietty; kaksi euroa. Kyllä kiitos, kaupat tuli.
Laukku on kaiken tämän lisäksi myös kokoa  justsopivamulle, eli se vetää sisäänsä lompakon, kalenterin, arskat, kännyn, avaimet ja vielä vesipullonkin. Uuden laukkurakkauden nyt näin synnyttyä on aika raivata muutama yksilö kokoelman puolelta huuto.nettiin myyntiin, josko ne löytäisivät itselleen sitä kautta uudet kodit. Milloinkohan saisin aikaiseksi ottaa niistä kuvat...

4 comments:

 1. Hieno löytö! Ajaton laukku, joka sopii moneen menoon!

  ReplyDelete
 2. Onpas kaunis laukku! Minä rakastan Pahlmrootin laukkuja, niitä vaan ei oikein tuppaa saamaan. Kolme niitä on kotona ja varsin tyytyväinen niihin olen.

  Tuo valokuvaaminen huuto.nettiin/toriin. Se on yllättävän vaikeaa ja vaikka sujuukin kohtalaisen nopeasti, niin se aloittaminen on ainakin itselleni ongelma. Tsemppiä siihen!

  ReplyDelete
 3. Lady of the Mess: Samaa mieltä olen, kyllä tuo kirppareilla pyöriminen on niin palkitsevaa välillä. :)

  Dahlia: No pidät sitten kokoelmastasi kaksin käsin kiinni! :) Mä sain kuin sainkin ne kuvat laukuista otettua, huraa! Luulisi olevan helppoa, kun kamera on aina olkkarissa ja jalustakin ihan vieressä, mutta tekosyitä löytyy kyllä helposti... ;)

  ReplyDelete
 4. Mä olen kans löytänyt parikin PP:n laukkua kirpparilta parin euron hintaan ja laukut ovat olleet todella kovassa käytössä! Kunto on pysynyt loistavana ja laukut ovat ajattomia aarteita. Kukapa ei rakastaisi kirpputoreja.. ;)♥

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)