-->

mutakakku glitterillä

Feb 11, 2013

Perjantain kunniaksi lakkasin ja lyhensin taas kynteni. Tällä kertaa valkkasin kynsiin ELF:n lakan sävyssä Smoky Brown ja sudin päälle jotain randomia kultaista glitterlakkaa. Päälle vielä pikakuivattaja ja kynnet olivat taas siistit.


Meinasin jättää kynsiin pelkän ruskean lakan, mutta mulla on tällä hetkellä taas ihme kynsienlaittamisvimma päällä, joten glitteriä oli lisättävä kynsinauhan tienoille edes hieman. Tilailin viime viikolla muutaman China Glazen lakan eBaysta kokeiluun, kun olen kuullut merkkiä kehuttavan maasta taivaisiin. Se lienee laadultaan aika samalla viivalla legendaarisen OPI:n ja Essien lakkojen kanssa. Kokemuksia kyseisestä merkistä, anyone? Saas nähdä millaisia kynsiä keksin niillä väkertää!

Miehen kommentti on muuten kaikkiin lakkauksiini aina sama (ihme, että se edes suostuu näitä kynsiäni kommentoimaan...), "musta se valkoinen ranskalainen manikyyri on paras". Huom, olen siis opettanut hänelle myös tuon ranskis-terminkin, jota hän asiantuntevasti käyttää. Ja nämä mun glitterviritelmäni ovat kuulemma pissismäisiä, haha! Ei nuo ukkelit vaan ymmärrä...

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)