-->

onnelliset sunnuntaitunnelmat

Feb 3, 2013

IHANA, ihana sunnuntai! Heräsin kahdeksan jälkeen, syötin tyttösen ja suuntasin Jäähallin kirpulle, missä olen viimeksi käynyt ihan viimeisilläni, vauvaa odottaessani. Vaavi jäi miekkosen kanssa koisimaan, varustettuna pulloruokintaohjeilla, joita ei edes tarvittu! Vaavi jaksoi hienosti aamusyötöllä koko sen reilut kolme tuntia, mitä mamma oli poissa.

Oli aivan ihanaa ajella rauhassa kirpulle, rokin soidessa täysillä sterkoissa ja olon ollessa täydellisen kiireetön. Jäkillä on Valtterin sulkemisen jälkeen ollut ihan huisisti aikaisempaa enemmän porukkaa, siis ostajia nimenomaan. En jaksanut välittää tungoksesta, vaan puikkelehdin rauhassa ihmisten ja rekkien keskellä.


Ja mikä sai minut vieläkin paremmalle tuulelle oli se, että saaliini oli aivan huippu! Olen viime aikoina löytänyt kirpulta ostettavaa lähinnä neidille, mutta nyt eniten roinaa sain minä itse, jee. Hiton tyytyväinen olin tuohon oikean alareunan Everestin untuvatakkiin (8 e), koska oma punainen vastaava ei vielä mahdu päälleni raskauskilojen vuoksi. Olen siis ollut pakotettu käyttämään karmivaa raskaustelttaani nämä viime viikot, joten oli aikakin saada jotain muuta tilalle! Rotsi vaatii pyyhkimisen kostealla, se on pinnasta hieman pölyinen säilytyksen jäljiltä, mutta muuten oikein kelpo.

Myös tuo Global Sport:n musta tikkitakki (4 e) oli loisto-ostos, aivan passeli keväisille vaunulenkeille tai keskustahengailuun, mii lavs. Ruskea hörselöneule on aivan unelmanpehmeää materiaaliltaan ja tosi kiva päällä, vaikka vielä muutama vuosi takaperin en olisi siihen päin vilkaissutkaan, hehe.

Beebe sai pari kietaisubodya KappAhlin Newbie-mallistosta ja Elloksen valikoimasta, sekä suloisen mekon kevääksi Name it:ltä. Kolme suloista risu(?)tähteä nappasin mukaan yhteensä eurolla ja kaavailen niitä tulevaan lastenhuoneeseen, sillä välin ne viihtyköön parvekkeellamme.

Miekkoselle tein aivan mahtavan paitalöydön Polo Sportilta, tuo oikean ylänurkan kirkkaanvärinen pikee lähti mukaani kolmella eurolla ja istui miehelle kuin valettu. Siitä tulin ehkä eniten iloiseksi, kun toiselle tuli pikku lahjastani niin hyvä mieli. ♥ Yksi ostos puuttuu kollaasista, eräs ihana laukku nimittäin, mikä ansaitsi mielestäni ihan oman postauksen - siitä lisää myöhemmin.

Muita ilonaiheita edellisten lisäksi: mies siivosi tänään koko kodin, aurinko paistaa, vauva on maailman suloisin hymyillessään ja rakkaalla mammallani on ensi viikko lomaa, joten viettänemme runsaasti laatuaikaa kolmisteen, mummi, mamma ja beebe.

Aivan ihanan yltiöpositiivista sunnuntain jatkoa myös teille kaikille!

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)