-->

Osis Dust It mattifying powder

Feb 25, 2013

Tässä pariakin kuivashampoota jo tovin käyttäneenä olen antanut itseni ymmärtää, että myös hiuspuutereiden - mikä siis tämä kyseinen Osiksen Dust It juurikin on - tehtävä on kohottaa hiusta sen tyvestä ja saada pääsi näyttämään puhtaammalta vielä hetken, jolloin voit halutessasi venyttää pesuväliä vaikka päivällä eteenpäin. Lähdin siis innolla kokeilemaan tuotetta, koska olin lueskellut siitä muutamia todella ylistäviä käyttökokemuksia blogeista ja lehdistä, saatuani sen Olivia-lehden lukijatapahtuman goodie bagista joulukuussa.

Sirottelin puuteria edellisenä iltana pesemäni varsin puhtaan hiukseni tyveen, tarkoituksenani kohottaa sitä ja saada natisevan puhdas hius pysymään kurissa hieman paremmin. Kuvitelkaa siis hämmästykseni, kun tuloksena olikin kuohkean ja edelleen puhtaan näköisen tukan sijaan hullun tahmea ja todella likaisen näköinen tukka. Menin tästä hetkeksi jopa ihan sanattomaksi, koska olin odottanut tuotteelta aika paljon. Tukkani näytti todella siltä, kun sitä ei olisi pesty viikkoon ja tuntui koskiessa vastenmielisen lähmäiseltä, kuin joku olisi sivellyt siihen askarteluliimaa.


En siis missään nimessä tule käyttämään Dust It:a enää ainakaan kuivashampoon korvaajana, ja ainoa käyttötarkoitus jonka tuotteelle omassa kaapissani äkkiseltään keksin, on tujakka pohjustus sellaisille kampauksille, joiden haluan näyttävän sotkuisilta ja hapsottavilta alun alkaenkin.

Teitä on siis varoitettu, hehe. Ja hei, toki kuulisin teiltäkin kokemuksianne tästä, josko en vaikka osaisikaan käyttää tuotetta oikein...?

8 comments:

 1. Oho :o Myös minäkin olen kuullut tosta kehuja, mutta eipä kyllä innosta enää kokeilemaan. Toisaalta ei ole tarvettakaan, koska olen löytänyt sopivan hiuspuuterin. Olen käyttänyt Four Reasons-merkin hiuspuuteria, joka käy erinomaisesti kuivashampoonkin korvaajaksi. :)

  Uusi lukija täällä hei. :)
  Sinulla on kyllä ihana blogi. :) Itselläni on jokusen kuukauden vanhempi lapsi kuin sinulla ja on jotenkin kiva lukea tuoreen äidin kirjoittelua, vaikka ne ei liittyisikään vauvoihin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, mä en tosiaan tuota kyllä kenellekään voi suositella! :D Mun kaveri taisikin just tuota Four Reasonsia suositella mulle. :) Ja kiitos kaunis ihanista sanoistasi, saa tosi hyvälle mielelle! Mä luen kanssa mielellään muiden mammojen juttuja.

   Delete
 2. Been there, done that! Sitten opin että hiuspuuteria ei kannata sirotella suoraan hiuksiin, sillä se aiheuttaa yliannostuksen joka just saa hiukset tuntumaan ja näyttämään tahmeilta ja likaisilta. Ripottele puuteria eka sormiin ja sitten pöyhi sitä kevyesti hiusten tyviin ja pituuksiin niin saat halutun lopputuloksen.:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei jee, joku osaa paremmin! :D Seuraava kokeilu siis sun ohjeiden mukaan, mutta varmuudeksi jo valmiiksi likaiseen tukkaan, jotten puhdas mene hukkaan... ;) Kiitti vinkistä!

   Delete
 3. Kertakokeiluksi jäi minullekin... Hirveetä tököttiä!
  Purkki seisoo nyt kylppärin kaapissa käyttämättömänä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tällaset on just kinkkisiä. Tyrkytä jollekin kaverilles se purkki ja kehu, että tosi hyvää tavaraa, mutkun itse ei tule käytettyä...? ;)

   Delete
 4. Heippahei! Minulla on vähän samanlaisia fiiliksestä Osiksen hiuspuuterista ja teksti olisi voinut olla kuin suoraan omasta suustani. En tiedä johtuuko se ohuesta hiuslaadustani, mutta omaankaan tukkaani ei ollenkaan toimi tuo suoraan tyveen sirottelu. Lopputulos on juurikin sellainen inhottavan lähmäinen, niin että tekisi pestä saman tien hiukset!

  Älä kuitenkaan vielä heitä putelia pois, vaan kokeile toista tyyliä, tämä nimittäin toimii minullakin. Itse sirottelen puuterin kämmenelle, hieron käsiin ja sen jälkeen pöyhin tukkaa pää alaspäin. Tällä saa aikaan kuohkeutta, joskin ei niin pitkäkestoista kuin jos puuterin laittaisi suoraan tyveen. Kannattaa kuitenkin kokeilla! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ok, kiitos siis vinkistä! Tuossa ylempänä jo Katjakin vinkkasi samaa - pitänee kokeilla käyttää jauhetta siis siten. :) Roskiin en vielä heitä, kaikki keinot kokeillaan. ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)