-->

prinsessamanikyyri

Feb 23, 2013

Intohimoisena kuninkaallisten uutisten seuraajana kiinnitän luonnollisesti huomiota viimeiseenkin ykstyiskohtaan prinsessojen ulkomuodossa, ja tällä kertaa puhumme kynsistä - tai siis kuninkaallisista kynsistä. Oletteko tekin huomanneet, että prinsessojen kynnet ovat aina lyhyet, eikä niitä koskaan ole lakattu räikeänvärisillä lakoilla?

Kuvat: Vickan, Kate ja Madde.
Myöskään yleisesti varsin tyylikkääksi miellettyä valkoista ranskalaista manikyyriä tapaa harvoin prinsessojen kynsillä. Useimmiten kynnet on viilattu siisteiksi ja suhteellisen lyhyiksi ja niitä koristaa puuterisen vaalea lakka, tai korkeintaan parin millin levyinen valkoinen ranskis, kuten esimerkiksi Vickanin kynsillä tuossa hänen kihlajaiskuvassaan. Herttuatar Katen kynnet ovat lähes aina superlyhyet ja niitä koristaa tuollainen vaalea lakka, malli ja väri oli lähes tismalleen sama hänen häissäänkin. Iltapukujen parina olen tainnut kerran tai pari bongata hänen kynsistään jonkun tumman, murretun punaisen sävyn, mutta muuten kuvan kynnet alkavat muodostua hänen tavaramerkikseen.

Madden kynnet ovat hänen ensimmäisessä kihlajaiskuvassaan melko pitkät kuninkaallisiksi kynsiksi, mutta hän nyt on muutenkin tyyliltään vähän rennonpi, kuin valtaosa prinsessoista. Kuvassa näkyvä petturi-Jonaksen hänelle hankkima kihlasormus jää muuten auttamattomasti kakkoseksi nykyiselle murikalle, kurkkaa se täältä! Huomatkaa myös Madden muutamassa vuodessa muuttunut kynsimuoti, vielä vanhassa kihlakuvassa kynnet ovat selkeästi pidemmät ja jenkkityyliset, kun tuossa uudessa kuvassa pituus on jo lyhentynyt ja ranskiksen tilalle on vaihtunut kaunis kermainen pastellisävy.
Päätin näiden viime viikkoisten kulta-hile-teinikynsitaiteilujeni jälkeen taas laittaa kynteni vähän hillitymmin ja klassisemmin, joten valinnaksi osui siis "prinsessamanikyyri"; parimillinen valkoinen ranskis, jonka päälle sivelin kerroksen kermanvaaleaa lakkaa, ennen päälilakan levittämistä. Kyllä on taas kerran todettava, että tämä toimii aina.

2 comments:

Kiitos kommentistasi! :)