-->

Villa Stockmann pyyhkeet

Feb 27, 2013

Taas yksi pieni asia ruksittu pois ostoslistalta, nimittäin neutraalin sävyiset ja pehmoiset froteekäsipyyhkeet yläkerran vierasvessaan. Löysin pyyhkeet sattumalta Stockmannilta, toimittaessani siellä muuta asiaa tällä viikolla ja mikä parasta, ne olivat kantis-halvennuksessa hintaan 6,30 kipale! Ei normihintakaan (7,90) kyllä päätä huimaa.


Nyt pikkuvessa taitaa tosiaan olla jo aivan täysin valmis, yksi harvoista sellaisista tiloista kotonamme, heh. Aina kun luulee jonkun huoneen olevan tiptop ja viimeistelty, niin eiköhän sitä heti keksi jonkun uuden "tarpeellisen" himotuksen kohteen listalleen. Nyt kun löytäisin vielä kauniit, harmaan sävyiset pyyhkeet alakerran kylppäriimme...

2 comments:

 1. Juuri tänään näin Elloksen sivuilla harmaita pyyhkeitä ja niistä saa alennustakin nyt. Tosin ei kyllä ole kyllä kokemusta millaisia ne on, mutta ajattelin vinkata. :)

  http://www.ellos.fi/koti/kylpyhuoneen-tekstiilit/harmaa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti vinkistäsi! :) Mies oli eilen kaupoilla ja palasi mukanaan Kodin Ykkösestä löytämänsä harmaa-valkoraidalliset pyyhkeet mukanaan, jotka minäkin kelpuutin, joten ongelma on ratkaistu. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)