-->

ystävientäyteinen keskiviikko

Feb 20, 2013

Että tänään on ollut ihana päivä! Aamupäivästä tepasteltiin neuvolaan neidin kanssa ja sieltä kotiin saavuttuamme saimme päiväkahvitteluseuraksi mitä ihastuttavimman neitosen, jonka kanssa iltapäivä hurahti kuin varkain ohitse. Tuli taas päivitettyä juorut ja naureskeltua makeasti muun muassa vessahuumorille, haha... Hyvässä seurassa aika totisesti rientää.Miekkosen kotiuduttua töistä, otimme suunnan erään ystäväpariskunnan luokse beebe mukanamme ja pääsimme nauttimaan herkullisen itsetehdyn piirakan lisäksi myös loistoseurasta jo toisen kerran saman päivän aikana.

Ystävien näkeminen on yksi parhaimmista keinoista kerätä positiivista energiaa varastoon, etenkin näin pimeänä vuodenaikana - tosin tänä aamuna heräsin kyllä niin upeaan auringonpaisteeseen, että kyllä siihen keväänkin tuloon alkaa jo pikkuhiljaa ihan oikeasti uskomaan. Ihanaa!

Kuvituksena miehen eilen illalla kotiin kiikuttama upea orkidea. Hän oli kuulemma muistanut mun harmitelleen edellisen, äitini mulle ostaman kuolemaa - aika tyyppi.  Edellisen pidin hengissä ennätykselliset pari kuukautta, vaikka olinkin sijoittanut sen täysin väärin, patterin päälle ikkunalaudalle, jossa tietysti myös veti. Eh, kiva. Tämä kaunokainen viihtyykin siis vahingosta viisastuneena olkkarissamme ja kestää toivon mukaan hyvin hoidettuna tosi pitkään.

2 comments:

  1. Kiva, että tajusitte järkätä kahvittelut, kun mie oon ny täällä maailmalla ni olis saattanut mennä aika pitkälle aikataulujen sovittamisen kanssa :) En edes suostu miettimään ensi viikolla alkavia töitä, hus pois mielestä!

    Mä olen kerran saanut orkidean pysymään hengissä muistaakseni 4 kuukautta (patterin vieressä sekin) ja ihmettelin, että mikä sitä vaivaa. Sitten se viimein "tajusi" tiputtaa lehtensä ja kukkansa ja sen koommin meillä on nautittu vain teko-orkidean kauneudesta :D

    ReplyDelete
  2. Jees, aattelin kokeilla josko kahden olis helpompi sovittaa menot yhteen, kuin kolmen - kun sä huitelet vaan siellä linnakierroksillas... :D Laitellaan viestiä uudesta näkemisestä, kunhan palailet normirytmiin (en sano töihin, huom. ;) Pidä peukkuja mun orkidea-kaunikille! :D :D

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)