-->

DIY-onnittelukortti

Mar 13, 2013

Kuten tuossa taannoin tunnustin, on tullut shoppailtua korttitarpeita ihan varastoksi asti, joten pitäähän niitä sitten tehdäkin. Tässä viimeisin tuotokseni, onnittelukortti hempeän vaalein sävyin.


Mä tunnustan olevani sen luokan hamstraaja mitä tulee esmes näihin askartelu-tai korutarvikkeisiin, että jonkun asian hyväksi havaittuani saatan ostaa sitä reilusti lisää jemmoihini, vaikka olisin vasta korkannut varastoni siltä osin. Näin on esimerkiksi nyt käynyt tuon ihanan, hohtavan aaltopahvin kanssa, jota tunnen kipeästi tarvitsevani lisää varastooni jo nyt, vaikka olen vasta käyttänyt ensimmäisestä arkista pienen kulman ja kaapissa on kymmenen arkkia lisää eri väreissä. Kun sehän saattaa vaikka loppua multa juuri siinä värissä, jota sitten tarvitsisin kipeästi johonkin korttiin tai muuhun projektiin... Pysyttekö te tällaisen järjenjuoksun perässä laisinkaan vai olenko se vain minä?! Onko mun kohta myönnettävä olevani askartelutarvikeongelmainen, ja jos on, niin pitääkö siitä huolestua?

6 comments:

 1. Ihana kortti :) ja toinen hamstraaja täällä ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, muru! Ollaan yhdessä askartelutarvikeongelmaisia... ;)

   Delete
 2. Onkohan askartelutarvikeongelmainen ihan yleisesti tunnistettu ongelma länsimaisessa sairaanhoidossa? Koska senhän voisi sitten vaikka nimetä Taru-syndroomaksi, jollei vielä ole.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin, sano sinä! :D Taru-syndrooma, hahaa... ;) On tääkin, näitä ensimmäisen maailman ongelmia.

   Delete
 3. Ihana kortti! Mulla ei varsinaisesti ole arkartelutarvike ongelmaa, mutta luulen sen taudin olevan jotenkin sukua korutarvikeongelmalle jonka kyllä omistan kohtalaisen pahana :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kaunis! Se on sukua juurikin sille. Mulla on tuo korutarvikeongelma vieläkin vakavampana; laatikoita ja lokerikoita taitaa olla osia täynnä jo sellaiset muutama kymmenen, plus yksi lipasto... Hih, mutta kyllä niitä tulee käytettyäkin, kun on tuo korumerkki. Että sillä "tekosyyllä" mä niitä naputtelen kotiin tuolta maailmalta, hih. ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)