-->

diy: söötti lasipurkki meikkisiveltimille

Mar 26, 2013

Tässäpä teillekin kuvat maailman helpoimmasta ja edullisimmasta diy:sta ikuna. Säilytän arkimeikkejäni suurimmaksi osaksi yläkerran vierasvessan vetolaatikossa, missä ne majailevat edelleen yhdessä Ikean virkatussa pussukassa, yhdessä meikkipussissa ja ihan vaan siellä vetolaatikon reunoillakin - meikeillä tuntuu olevan kumma tapa lisääntyä; viikko viikolta niiden määrä pakissani vähenee ja vessan laatikossa kasvaa... Omituista.


Nomuttakuiteskin, puolukkahillo siis loppui juuri sopivasti ja jemmasin purkin, meikkilaatikoston irrallaan pyörivät sudit mielessäni. Pieni vaiva tiskaamisen ja etiketin liuotuksen kanssa (käytin oliiviöljyä!), ja purkki oli puhdas. Napsnaps sanoi Dymo, teksti purkin laitaan - koska miten sitä muuten tietäisi, mitä purkki pitää sisällään! - ja nätti narun pätkä kaulan ympärille. Purkista tuli söpö kuin nappi ja miten kätevästi nyt löydänkään kaikki siveltimeni, tai sutini (joku aivopieru taas...) kun laatikon seuraavan kerran avaan. Kukakohan nuo siveltimet vielä pesisi puolestani? Kovin ovat köhnäisen näköiset taas.

Nyt tyypilliseen tapaani mulle iski hamstraamishimo noiden purkkien suhteen, voi pylly sentään. Kauheesti kaikkia idiksiä, miten niitä voisi koristella ja mitä kaikkea roinaa niihin voisikaan säilöä... Ei kerrota mun miehelle, jooko.

4 comments:

 1. Kiitos hyvästä vinkistä :) Itsellänikin alkoi hamstraushammasta heti kolottaa tyhjiä lasipurkkeja ajatellen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vassokuu! Nyt vaan urakoit purkkien sisällöt tarpeettoman nopsaan, niin pääset askarteluhommiin. ;)

   Delete
 2. Uskomatonta, kuinka pienellä vaivalla ja inspiraatiolla saakaan mitä suloisempia sisustuselementtejä aikaiseksi ♥ Ihana purnukka! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, kiitsa Nooranen! Eipä tuo tosiaan paljoa vaadi ja koristelemisen suhteen on vain taivas rajana. :) Neurootikon kotona pitää kaiken olla nättiä, nääs... :D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)