-->

epäletti

Mar 11, 2013

Kääräisin pehkon epäletille, tämän Erikan postaaman ohjeen malliin. Ihan hauska siitä tuli, vaikka tukka olisi saanut olla hieman likaisempi, jotta pitoa olisi ollut enemmän. Vaihtoehtoisesti olisin voinut tunkea päähän jotain tököttiä, mutkun en jaksanut. Eli nuilla mentiin ja hyvä niin.


Tuo oli niitä päiviä, kun en yksinkertaisesti jaksanut laittaa ripsaria - joskus sekin on ihan ylitsepääsemätön homma! - joten sillä selittyy nuo urpot kuvatekstit, joilla mukamas peitän edellisen päivän silmät. Ovelaa? Not so much... Mutta siis tuo kampaus, katsokaa sitä! Ja kertokaa vaikka, että onko se teidän mieleen.

6 comments:

 1. Kuule luonnonkaunis, et edes kaipaisi meikkiä :)
  Ens vkolla nähdään !?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos murunen <3 Ja hei, just mietin sua eilen illalla, piti viesteillä, josko tultais neidin kanssa teille ens vkolla! :) Palataan puh ja sovitaan treffit!

   Delete
 2. Kauniisti ovat hiukset - ja tuohon kampaukseen sopii hyvin meikittömyys - varsinkin jos on tuollainen luusto ja hipiä kuin sinulla.
  Ihanaa viikkoa sinne ja jaksamista sen vauva-arjen keskelle; se menee ohi liiankin nopeasti;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, kylläpä ihana kommenttisi piristi - tämän jälleen meikittömän ja kotona verkkareissa touhuavan - mamman päivää! :) Olet ihan oikeassa, mun vastasyntynyt on jo kohta 3 kuukautta, kääks, aika totisesti juoksee. Nauttia pitää siis joka hetkestä. <3

   Delete
 3. Höpsö!! Tuota kaunista nassua ei tarvitse millään piilottaa! Olit meikittä tai ilman, niin olet pjuuuutifuuul!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehee, kyllä sitä vähän tarttee, erityisesti katkonaisten öiden jälkeen... :D Mut kiitti kuiteskin, beibs!

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)